Foamea

Din cate s-a vazut si pe aici, foamea se manifesta foarte vizibil si intens in ultimul timp la Brasov. Si stau si ma gandesc: ori au brasovenii prea multe telefoane mobile ori nu-mi explic cum mama lor de toata foamea misuna p’aici, prin centrul tarii.

Bai civilizatilor, modernizati-va!

[via Dan & Gdd]

bullets

16 Comments

 1. :)) Oribil. :)) Şi incalificabil. O zis bine Arhi: la revoluţie oamenii or luptat pentru carne, nu pentru libertate!

 2. de-abia l-am publicat şi eu. criza îşi arată într-adevăr colţii. şi văd că începe cu Braşovul, atlfel nu-mi explic cum naiba te poţi lupta pentru nişte cotlete.

 3. Da’ chiar ca parca numai la voi in Bv… Asa preturi mari aveti in general, sau ce? In Carrefour Sb televizoare la 2 mil au fost, pui rotisati la 10ron au fost.. dar n-am vazut altceva decat coada de cativa zeci de metri..

 4. Băga-mi-aș. În Brasov? No way! Am plecat de vreo șase ani de acolo… am fost în vară iar…orașul m-a impresionat. Singurul oraș din România care m-a surprins plăcut.

  Adi

  Degeaba ai luat startul mai repede, dacă termini pe ultimul loc. 😀

 5. Unde este asta frate? :)) Stiu ca mosnegii sunt foarte iuti cand e vorba sa se-nfiga. Dar chiar asa…

 6. @Ursule – daca tot aduci vorba: pe mine Sibiul m-a impresionat. 😉

 7. Nu știu. Brașovul e orașul copilăriei mele. Acolo mi-am spart capul prima oară, acolo pe Tineretului am aflat cum injură galeriile, acolo urcam Tâmpa cu telecabina și coboram ca bezmeticii prin mijlocul pădurii, acolo coboram cu săniile din Poiană pe drumul vechi, acolo în parcul din Centru ne juleam genunchii cu rolele, pentru ca mai tărziu să înghesuim gagicile pe bănci noaptea, am fost mici, am crescut, însă nu am văzut în oameni disperarea pe care o văd în videoclip.

  Probabil că mă așteptam ca lucrurile să evolueze în bine iar cele câteva zile petrecute în vară mi-au creat o falsă imagine.

 8. Now i got your point! 😀

  Oricum, nu te lasa influentat, brasovul va ramane exact cum l-ai lasat, filmul de mai sus e doar o scapare. 😀

 9. Bai fratilor,eu nu inteleg…sa te bati pentru niste cotlete la juma’ de pret? Si cat economisesti? 10 lei sa zic.Pai daca pentru 10 lei lumea se comporta asa disperata,ce facem daca mai ramanem fara mancare ca pe vremea lui Ceasca? Incepem sa ne dam in cap probabil.Si vorbesc serios.

 10. …A(ti) facut “cariera” pe televiziunile de azi, cu “cotletele de Brasov”; ma rog, “vandute in Brasov”.

  “Urla foamea-n noi, Si cu ea…urlam si noi”?! …ce ti-e si “vremurile astea crizate”…

 11. Oamenii astia macar au decenta sa zambeasca, sa vezi acelasi episod in Bucuresti, nu-i vad la fel de bine.

 12. daca ar veni foametea in romania… credca ne vom omorai intre noi pentru o bucata de paine

Comenteaza: