Montagne Russe – 2,9 km

No haideti sa va explic ca poate nu intelegeti germana. Imaginile urmatoare reprezinta calatoria cu un montagne russe instalat in varful unui munte iar distractia consta in cei 2.9 km lungime pe care-i parcurgi de sus in jos odata ajunsi in varf cu ajutorul unui telescaun. Totul se intampla in Hasenhorn, Germania.

Ma intreb daca vom putea vreodata sa ne bucuram si noi de asa ceva . 🙂


bullets

12 Comments

  1. Nu spun ca nu e misto, dar trebuie sa fim realisti ca e un pericol imens. Unu la mana, e periculos pentru ca stim de inseamna
    Montagne Russe si doi la mana, pot sa zic ca e o lactie periculoasa, deoarece aflandu-se prin locurile acelea, poate oricand sa se surpe pamantul dintr-o anumita portiune si sa se deregleze sinele. Dar cred ca siguranta e pe primul loc acolo si din cauza ca nu se afla in romania, e monitorizat si verificat in permanenta traseul (poate chiar zilnic).

    PS: SI EU VREAU ACOLO !! 😀

  2. “Norocul” lor că nu mai au animale sălbatice – par a fi unele locuri în care ar fi putut oricând sări în faţa trenului vreo vietatea de-a pădurii (dacă nu le-ar fi exterminat cu o rigoare nemţească pe toate)

  3. asta e montagne russe pt cardiaci, va recomand un goliath sau deja-vu de la six-flags

  4. m`am dat si eu pe asa ceva in germania. nu mai stiu cum ii zice la statiune, undeva langa dusseldorf. e foarte mijto. se dau si copii mici de tot. nu e periculos. sa tinem totusi cont ca acolo lucrurile is facute cu seriozitate, nu ar aproba ceva sa fie periculos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *