Daniela Crudu in Playboy

Corectati-ma daca gresesc, eu vad urmatorul scenariu: Razvan si Dani sunt simpatici si au farmecul lor insa doza de sexualitate necesara unui rating crescut dimineata intre orele 8:00 -10:00 , atunci cand orice telespectator se trezeste fericit cu o erectie cat casa cu pofta de vizionat emisiuni de divertisment, este asigurata (momentan) de catre Daniela Crudu. Buuuuun!

Nu stiu daca v-ati dat seama dar Daniela joaca un rol, rolul de prostuta ce nu are pic de creier insa arata bine. Astia doi trag de ea, fac mistouri iar ea doar zambeste si nu se supara, producatorii recomanda tinute cat mai sexy, publicul incepe sa o cunoasca si sa se amuze copios ca mai apoi, tot publicul sa doreasca sa vada mai mult. Si aici intra in scena Playboy.

Aceeasi metoda a fost aplicata si “celebrei” (deja) Andreea Mantea, care desigur, dupa aparitia in Playboy, a “fugit” catre culmi mai inalte parasind emisiunea celor doi.

Stau si ma intreb oare ce pret platesc fetele astea? Din ilustre necunoscute  ajung pe coperta frumoase reviste in scurt timp si normal ca sunt si platite.  Cine si cum trage foloasele? Si care-s alea? Oare? 😀

Btw, are sau nu silicoane?



Poze gasiti aici iar la Arhi puteti urmari un fimulet dragut. 😉

bullets

37 Comments

  1. Are silicoane cu siguranta…sa nu va aud ca nu va place de aceasta fata , mult , mult prea multe bloguri anunta ca Daniela Crudu a aparut in playboy

  2. are silicoane, intr-una din poze tata staga ii sta ca o lae…

  3. Ce idioata care apare la tv si la care se uita imbecilii nefututi nu are silicoane?

  4. Ai grija sa nu te reclame cineva la google, cu prima poza. Stii patania lui DeCe..

  5. e buna, nu zic nu, dar ca sa-i gasesc ceva, nu vi se pare ca are sfarcurile “strambe” ?

  6. fata chiar e superba , cred ca toti ar vrea sa se trezeasca dimineata cu ea in pat…nu cred ca ii poti gasi vreun defect dar…vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri…:)

  7. dupa cum ai zis consider ca cei care o cred proasta pe daniela se inseala; nu cred ca o televiziune ca antena 1 isi permite sa plateasca pe cineva care are putini neuroni, iar ceea ce face ea e intr-adevar un rol distribuit de catre producatori; daca cei care considera ca ea este proasta sunt atat de destepti ii rog sa joace si ei un astfel de rol si sa mi spuna daca reusesc sa l joace atat de bine; in al doilea rand este foarte frumoasa si nu neg faptul ca nu mi ar fi placut sa fiu macar o seara in prezenta ei

  8. am gresit mai sus ca mi ar placea sa fiu in prezenta ei

  9. Peste tot e plin de Crudu: bloguri, TV, ziare. Va plaaaaaaaaaaaaace, miseilor! Dar e de inteles…

  10. Mantea a aparut in playboy inca dinainte de a fi vecina la Razvan si Dani. Oricum Crudu e mult mai simpatica decat Mantea

  11. Ca barbat, e normal sa iti placa o femeie, dezbracata, desi in ultima vreme vezi pe la TV si barbati care prefera barbati :)), dar asta e alta poveste.
    Despre Daniela Crudu ce pot sa spun, e la fel ca si alte fete care se afirma doar carnal, nu intelectual. E ft usor pt femei, arata un pic mai bine, se dezbraca intr-o revista sau fac un filmulet porno si gata, ajung “vedete”. Sunt probabil mii de fete care arata mai bine ca Crudu, dar in loc sa se umileasca dezbracate intr-o revista pentru o mana de bani, pun mana si invata sa ajunga ceva in viata cu creierul nu cu “pasarica”.
    Probabil lumea o sa zica ca sunt sarit de pe fix, mare parte numai cei care isi cumpara reviste si se rezolva la baie, poate.
    Si ce daca a pozat goala? Mare inginerie ce a facut Crudu. Uitati-va cate pustoaice au ajuns vedete in ultimul timp si prin ce modalitate si ganditi-va de 2 ori inainte sa apreciati pe cineva.
    O fi buna, dar din punct de vedere sexual, ca asa gandesc barbatii de cele mai multe ori, o femeie este egal cu sex pt majoritatea.
    Astia care ganditi numai la sex cand vedeti femei inchipuiti-va ca asa sunt tratate si surorile voastre, cei care aveti, de catre alti cacaciosi.
    Hai pa.

  12. @victorblog: uitate pe blogu lui DeCe, la ultimele 20 de articole (cred) si ai sa vezi 🙂

  13. e adevarat ca tipa are vreo 19 ani? Daca e asa, a crescut bine.

    Stii care-i singura problema? Fata in realitate nu arata chiar atat de bine, sunt modificate pozele sa iasa ea perfect 😉

  14. zici ca este filmul de la roswell asa au facut astia pozele !!!!!!! ce este mai important nu se vede!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Joaca rol de prostuta zici / este este …

    In fine ce pret sa plateasca : ascutati Bitza – Cronica unei vedete …

  16. ce prosti sunteti handicapata aia nici nu stie sa vb si se dezbraca la tv proasta:)))

  17. ce prosti sunteti aia nici nu stie sa vb apoi de silicoane ce sa mai vb intrebatio ce sunt alea silicoane esti o praosta daniela crudu:))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *