O problema delicata

o-problema-delicata

Exista momente  in viata oricarui interpret de muzica rock in care se intampla si anumite accidente care-l pun in ipostaze foarte neobisnuite. Asta in ciuda comportamentului agresiv si deprinderilor usuale ce le afiseaza pe scena in concertele de zi cu zi. 😉

P.S. Imi aduce aminte de papusile lu’ sora-mea. 😀



Vina sa o dam pe spatiul mic de pe scena.

bullets

24 Comments

  1. ce grohaieli oribile si ce stil infect (propriu si figurat)…parca ii prefer pe manelistii aia cu pantofi albi si lanturi groase…
    😛

  2. spatiu mic… asta e… se numeste imprevizibil…sustin parerea lui 7…

  3. Chiar nu-l compătimesc pe bietul rocker 🙁 să se fi spart chitaristul în figuri, să facă o manevră cu instrumentul şi să-l buşească cap pe solist ;;)

  4. se mai intampla… bine ca nu s-a curentat 😛

    cosmin, daca ii preferi pe manelisti… prefera-i [nici eu nu sunt un mare fan de nu-stiu-ce-rock-e-asta, dar decat manelele…oricand]

    succes 🙂

  5. Au patit altele mai rele la concerte , solistu de la Omul cu sobolani a venit beat/drogat la concert si a lesinat pe scena.

  6. Se mai întâmplă. Ce-mi place cum au sărit toţi cocalarii şi toate piţipoancele mai sus. Behăiturile manelarilor voştrii ce sunt? Măcar rock-ul transmite emoţii, sentimente, altele în afară de auto-sugestia că “sunt şmecher”. Duceava-ş într-o rockotecă să repetaţia ce aţi zis mai sus. Şi apropo, foarte puţini rockeri sunt jegoşi, nu pentru că ascultă rock, ci pentru că sunt leneşi şi împuţiţi. De parcă nu există cocalari care put.
    Băiatul se comportă profesionist, continuă să cânte chiar şi în dificultate.

  7. Bah penibili sunteti voi cu comentarile voastre si vad ca bai bullets, numai cioclasi de astia ai de comenteaza .

  8. biliard, dumi, mirela, eagle & co:

    dati si voi o cautare pe google dupa `pitzipoanca` si `cocalar` si va veti (re)gasi idealurile pe care le aveti in viata

    succes 🙂

  9. “Măcar rock-ul transmite emoţii, sentimente, altele în afară de auto-sugestia că “sunt şmecher””.
    Ragaiala aia transmite in cel mai bun caz, sentimentul ca solistul ar trebui sa viziteze baia..

  10. Muzica heavy metal sau pur şi simplu metal-ul este o specie a rockului care s-a dezvoltat între anii 1960-1970. Având originile în blues-rock şi psychedelic rock, trupele care au definit heavy metal-ul au dezvoltat un stil dur, cu solo-uri rapide de chitară. Allmusic declară că “dintre toate formele rock&roll-ului, heavy metal-ul atinge extremele teatralităţii şi ale volumului”. Se bazează pe tipare clasice, starea de tensiune artificială fiind creată de repetarea obsedantă a riff-urilor (interpretate la unison de chitare şi de bas) şi de forma muzicală construită din măsuri binare (doi timpi egali şi exagerat accentuaţi de baterie). Sunetul este dominat de chitările electrice care abundă de efecte, vocea este în forţă şi apelează în special la registrul acut.

    Rock-ul ca e el classic, ca e heavy, ca e metall… se canta oricum de mult mai mult timp decat manelele…deci asta e un stil de muzica, o ramura al rock-ului… nici nu vreau sa compar manelele care nici macar nu se incadreaza in vreo categorie de muzica…

  11. Voi astia “intelepti” care-i priviti de sus pe cei care au comentat, chiar credeti ca un om care nu asculta rock, in mod sigur asculta manele?! Sigur e pitzipoanca sau cocalar? Sa fim seriosi! Nu va mai credeti asa superiori.

  12. unu zice ca i muzica de handicapati mentali, da’ manelele ce sunt? muzica de handicapati in general? oricum voua nu va trebuie cap, pentu a asculta lalaiala aia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *