Parfumul “Ghita Muresan”

parfumul-ghita-muresan

Se pare ca toate materialele cu Big Ghitza (Maximus Zamfirescu pentru cei mai mici dintre voi..) aparusera in perioada 94′ – 99 timp in care Ghita al nostru se batea de la egal la egal cu Shaq prin NBA ( vorba vine, urmariti aici si un material clasic). Si da,  internetul era pe la inceputuri asa ca cine isi mai aduce (sau cine poate sa-si aduca) aminte de reclama asta pe care sincer eu o vad pentru prima oaa?  Pai pe atunci nu exista Youtube sau alte d’astea asa ca nu au avut cum sa prinda la vremea lor, logic. Iar posturi americane nu prea prindeam, televizunea prin cablu nu sosise inca.

Mai jos putem urmari una din multele reclame americane care-l au subiect pe Ghita Muresan.


Ca sa arunc si eu o lacrima: pe mine ma leaga multe lucruri de omul asta. In 94′ el juca la Washington Bullets (devenit intre timp Washington Wizards) si ia ghiciti cine mai juca baschet in liceu. Eu! 😀 Vremurile, plus circumstantele, plus faptul ca jucam bine bachet au facut ca intr-o zi  ai mei colegi sa inceapa sa  ma strige  “bullets” . Ciudat sa te strige lumea “gloante”, nu? 🙂 Dar iata, inca un mister elucidat. 😉

P.S.Nu confundati numele blogului (fulgerica) cu numele autorului (bulets adica Paul adica eu 🙂 ).

bullets

11 Comments

  1. uitasem ca e 1 apr, am ramas blocat pt cateva secunde

  2. Ce-ai patit cu blogul? Te-au incarcerat? Faci blogging din parnaie? Sau e doar o gluma? :))

  3. Ai facut o super gluma , cand am vazut ca toata ziua nu mergea sa intru pe prima pagina am crezut ca e ceva serios , dar am intrat pe un link mai vechi si apoi in arhiva pe aprilie si iata ca blogul iti merg…bravo pentru mega-gluma :))

  4. Pentru cateva secunde chiar am crezut ca a fost suspendat :)) oricum buna farsa. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *