Sase milioane de romani

sase-milioane

Maxim sase milioane de romani frumosi, cu aceasta cifra  de utilizatori se lauda Cosmoteul in momentul de fata. Iar ca sa anunte vestea au scos pe piata si  un spot reusit al carei coloana sonora este asigurata de  Bob Dylan.

Ca tot veni vorba de Cosmote, eu nu am inteles cum ofera ei cu doar 6 euro cele 350 de minute nationale valabile tot anul. Adica eu platesc 6 euro si primesc pe luna cate 350 minute? Sau…wtf? Ar fi exceptional.

bullets

14 Comments

  1. eu am ramas fidel Vodafone, da’ daca ma uit in jur, 3 din 5 au cosmote, si aia care au folosesc cate 2 simuri; unde daca mai pui si ca e mai ieftin un SIM decat o cartela de reincarcare… tragand o linie mie mi se pare ca mai mult de un milion de utilizatori reali n-au astia de la cosmote 😉 Deci or fi vandut ei 6 milioane de simuri, da’ n-au atatia clienti :)))

  2. Se pare ca n-ai citit partea cu litere minuscule:
    În perioada 18 aprilie 2009 – 31 decembrie 2009, beneficiul extraopţiunii Oferta Anului se alocă automat dacă există o reîncărcare de minim 3 euro lunar realizată de către utilizatorii care la data de 17 aprilie 2009 aveau Oferta Anului ultima extraopţiune activată pe cont (şi care o menţin activa în perioada menţionată).

  3. Eu sunt la cosmote de cativa ani, dau 15 euro pe luna si am 200 d emin nationale care se raporteaza daca nu le consum, si convorbiri si sms uri nelimitate in cosmote….sunt foarte multumit

  4. Sunt pe Cosmote de 3 ani si sunt foarte multumit. 😀
    Mai nou am trecut la oferta aia cu 5 euro = 75 minute nationale + 500 minute in retea + 500 sms in retea.
    Beat this!!!

  5. Oferta este din nou cu “stelutza” (*). Dai 6 euro din credit si iti activezi extraoptiunea dar trebuie ca in fiecare luna sa reincarci 3 euro, pe care nu ti-i ia dar iti trebuie in cont la o anumita data. N-am avut niciodata Cosmote, nici nu cred ca o sa am curand, dar are oferete ok , mai ales pentru tineri. Pacata ca semnalul lasa de dorit.

  6. Eu unul sunt multumit de ei , am un abonament de cateva luni de 12 euro , am 2000 de minute in retea , 2000 de mesaje si 120 de minute nationale si internationale (care se reporteaza). Eu zic ca e mai mult decat suficient ! Si optiunea cu 6 euro credit pentru cartela m-i se pare ok.

  7. Nu înţeleg de ce spuneţi ce ofertă aţi prins sau ce abonament aveţi. Ce legătură are asta cu articolul?

    De ce scrie la titlul filmului Joan Baez? Poate i s-o fi părut ăluia de l-a urcat pe Youtube că aia e voce de femeie.

  8. Au infrastructura destul de buna si nu este folosita decat in maxim 40% din capacitate…
    E normal sa ruleze cu oferte la pret mic sa poate sa atraga clienti.

  9. Buna sunt Mihai, si NU folosesc Cosmote si nici nu o voi face vreodata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *