Un mic sondaj – “Cum citesti acest blog?”

un-mic-sondaj

RSS-ul este folosit in procent scazut pentru citirea blogurilor romanesti (17.7%), conform studiului STANDOUT, principala metoda de accesare a blogurilor fiind prin metoda scrierii directe a adresei in browser (41,5%) sau prin bookmarks/favorites (31.2%).

de aici

Pornind de la o idee generata de studiul agentiei Standout, am sa va rog sa completati sondajul de mai jos. Multumesc.

Cum citesti acest blog?

View Results

Loading ... Loading ...

Chestii asemanatoare mai gasiti si  aici (asta daca aveti timp si nu v-ati ocupat deja de ele sau sunteti noi prin zona).

bullets

12 Comments

  1. Eu citesc blogurile prin feed-uri. Sincer, am inceput sa te citesc foarte rar din cauza ca nu pui feed-ul full. Mi-e pur si simplu lene sa mai deschid inca o pagina. Am renuntat la multe bloguri din motivul asta (Visurat, Cabral etc.)

    De multe ori citesc feed-urile chiar de pe mobil, iti dai seama ca nu am timp si chef sa deschid browser-ul pentru cateva randuri in plus. Si va trebui sa folosesc din trafic pentru a incarca toate pozele din tema blogului…

    Ar fi excelent sa lasi textul full, imaginile si embed-urile pentru video in feed, asta daca nu te afecteaza prea tare financiar. Altfel, cu parere de rau, te voi citi din ce in ce mai rar.

  2. bai, nici mie nu-mi place ca n-ai feed-ul intreg. intru cam la unu din 4 articole pe sait sa-l citesc.

    po sa pui bannere si in feed, nu ma deranjeaza, da mi-e mult mai usor sa citesc in feedreader

  3. @wierdpanda – eu am feeduri full dintotdeauna, nu imi pasa de trafic pentru ca nu am interese financiare. Dar e pacat sa ingradesti accesul la propriile articole in felul asta.

  4. Cum sa citesc prin RSS cand toti bloggerii (inclusiv tu) baga ceva gen [..pentru articolul intreg accesati site-ul].

  5. deci fulgerica, baga la cap. poporul vrea feed-uri full.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *