Mi-am pierdut bagajul la aeroport!

mi-am-pierdut-bagajul-la-aeroport

Oridecateori zburam cu avionul, pe oricare dintre noi il strabate aceeasi teama: si daca bagajul meu incape pe mana hotilor? Si daca este rascolit de vreun angajat roman?  Dar daca dispare cu totul sau cade in ocean?

Scenariul de mai sus este prezentat din prisma calatorului insa ce urmeaza in continuare se refera strict la bagajele proprietarilor ce nu au fost gasiti pana acum. In cazul in care  “avem o valiza nerevendicata, ce facem cu ea?” exista o regula: cand o geanta este ratacita la aeroport, compania aeriana o depoziteaza pentru o anumita perioada de timp si  incearca sa-i caute  proprietarul. In caz ca  proprietarul nu este de gasit  aceste bunuri se scot la licitatie iar banii sunt folositi in scopuri caritabile.

Unul dintre cei ce fac astfel de achizitii  s-a gandit sa isi faca public aceasta mica placere – sa-i zicem fetish. Cum? Pai a lansat un site www.isthisyourluggage.com.  Aici, el prezinta sub forma de poze fiecare geanta in parte plus continutul aferent (ce face el in privat cu chilotii folositi inca nu a zis)  si  – zice el cu mana pe inima – incearca sa-i gaseasca proprietarul.

Parerea mea: ciudat mod de expunere al unei placeri neobisnuite.

Ahh, nu am inteles daca bagajele ce se scot la licitatie sunt sau nu controlate inainte de comercializare. Sunt sigur ca si cei pasionati de bdsm-sado-maso calatoresc cu avionul…. 😀

Later edit: logic ar fi sa fie controlate.

bullets

2 Comments

  1. Unii oameni is idioti

    Iar faza cu avionu si pierdutu bagajelor … mai bine nu folosesc avionu nu e safe si daca mai pierzi si bagaju e minunat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *