bullets

35 Comments

  1. videoclipul e invers, la 180grade. am observat pe masini ca au volanu pe dreapta… si apoi scrisul de pe cladiri…

  2. Orice-i posibil sa nu fie reale scenele.Sa fie filmat intr-un studio.

  3. Greseala regizorului sunt cele 2 dreptunghiuri negre 😛

  4. genial. oricum operatorul(cameraman) a avut viata grea sa faci un traveling asa de lung e incredibil, dar mai ales sa faci un videoclip intreg dintr-o singura miscare fara o singura taietura e si mai incredibil. nu am mai vazut demult asa ceva.

  5. M-ai facut sa ma uit fiecare din cele 260 de secunde din clip pt berea aia :))

  6. Cand apare blonda si la sfarsitul videoclipului, se vad liniile de demarcatie intre ceea ce a fost filmat in strada si ce e in studio(cu panou in spate). Dar alea sunt greseli de montaj, nu ale regizorului:)

    Tipele nu au umbra, daca te uiti la restul oamenilor de pe strada toti au umbra, ele nu(fantome?)

    Cheers

  7. Singura greseala mi se pare scrisul de pe cladiri si masini e efectul cuvintelor in oglinda!’
    Gresesc!? 😀

  8. totul e invers datorita efectului oglinda
    la 02:05 se vede clar ca nu e pe strada ci cu verdeata in spate

  9. faza cu scrisul in oglinda, pe care nu o inteleg. dar o alta greseala grava este ca a folosit frantuzoaice urate in loc de romane bune.
    a doua pare bunicica, dar prima si a treia sunt varza.

  10. yeah..se vede si la nr de matriculare al masinii ca e “in oglinda”

  11. o greseala mi se pare la inceput unde e ud pe jos ea nu lasa urme…sunt alte urme acolo in timp ce ea merge…

  12. Nu e de loc greseala inversarea imaginii , e ca un fetis pentru unii francezi daca pot spune asa , si acest efect unii il includ in creatiile lor . Ca exemplu mai la indemana pentru cei din Romania ar fi filmul Irréversible al lui Gaspar Noé . C`est tout.

  13. Si atunci ce ii faceau pe oameni sa isi intoarca privirea ? :)) …

  14. N-am priceput care e treaba cu filmarea acestui clip. De unde se vede ca e filmat cu ecranul verde? In afara de rotatia la 180grade pe orizontala, care e trucul?

  15. Astia cu ecranu verde debiteaza rau pe aici…De unde fratilor ecran verde? Ati innebunit? Da, este 180 de grade dar asta vede si un chior…dar chiar credeti ca e greu sa gasesti 3 tipe care merg un minut goale pe o strada?

    Da critici mai sunteti voi tare…

  16. Interesant. Mie mi se pare ca e filmat totusi pe chroma dar a fost facut foarte bine…apropo de un coment de mai sus: umbrele sunt la locul lor. Nu inteleg totusi…de ce s-a filmat in oglinda…

  17. de multe ori televizunea franceza filmeaza in oglinda ca sa evite aparitia foarte clara a unor marci, deci reclama. acum, pe rue montorgueil nu sunt multe firme mari, ci mai multe comerturi mici, dar oricum.
    fetele oamenilor sunt blurate pentru ca legea franceza interzice aparitia unor persoane la tv/in fotografii in ziare fara acordul lor.

  18. poate greseala ar parea ca nu exista reflexii, ei, asa ma gandeam pana am observat la 0.55 cand apare a doua tipa, este o reflexie pe masina alba din dreapta.

    Acu textul de final spune “Hold up realise sans trucage”… chiar sa fie la misto? Eu zic ca e pe bune.

  19. Principala erroare a regizorului este alegerea locului de filmare…ar fi trebuit facuta in coceni sau eventual, pe centura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *