Links – 01.06.2009

links-01-06-2009

  • Video: Cum imi puteti explica fenomenul? – link [wtf]
  • Video: Tipul asta chiar sare coarda – link [amazing]
  • Video: Apare “Twilight 2”? – link [movie]
  • Video: Asa se castiga o sesiune din Turul Italiei. Atentie la echipa de tehnicieni! – link [interesant]
  • Video: Va place corida? Nici mie…. – link [wtf]

bullets

12 Comments

  1. Avea dreptate Ovidiu Sarb…filmul asta este facut pentru adolescente.Acum au tot dreptul sa le placa,la fel cum si baietilor le plac multora dinte ei, alte tampenii.

  2. Fenomenul poate fi facut si cu ajutorul unui aparat de sudura.
    Practic, cand sudezi, provoci un scurt circuit intre borna la care prinzi electrodul si masa care trebuie neaparat sa stea pe metalul pe care-l sudezi.

    Poti elimina electrodul si pui cate un cablu pe fiecare fier dupa care le atingi.

    Nu stiu sigur daca asta au folosit si ei, pentru ca e o flacara destul de mare acolo, dar este o solutie 🙂

  3. Arcurile electrice mai sunt folosite in radiourile cu tub vechi; fenomenul a fost descoperit de fizicistul “Dantel” si apare in urma ionizarii aerului din jurul arcului de plasma ce impinge aerul la fel ca un difuzor; emisiile radio din zona influenteaza acest arc electric, el avand modulatiile corespunzatoare pentru a a reda sunete.

    Mai multe informatii aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Plasma_arc_loudspeaker si aici: http://books.google.ro/books?id=VHFyngmO95YC&printsec=frontcover&source=gbs_summary_r&cad=0#PPA153,M1

  4. Fenomenul pare cam fake sa stii. Nu cred ca se poate prinde radio in felul asta..

  5. desi sunt fata nu mi-a placut filmul absolut deloc…cartea/ cartile in schimb sunt fenomenabile…Chiar merita citite, nu au nicio legatura cu filmul (doar numele personajelor si actiunea propriu-zisa prost pusa “in scena” ca sa spun asa)…Se spune ca urmatorul film Twilight/ New Moon are un scenariu mult mai bun in spatele sau pentru ca a respectat mai mult actiunea din carte…Sunt curioasa sa vad cat de prost poate sa joace sex simbolul fetitelor …:))

  6. Fenomenul ăla ciudat, mai pe înţelesul tuturor. Orice obiect metalic de lungime mare, cum sunt cablurile de oţel, suferă de pe urma efectului de antenă. Cu alte cuvinte transmisiile radio de mare putere pot să provoace ceea ce se vede în film. Noi, în tinereţe, ne jucam la cineva cu o staţie de 1000 de waţi. Un neon pus lângă cablul ce mergea spre antenă se aprindea iar mai multe neoane din incintă pâlpâiau, deşi erau stinse.

    Pe acest principiu, al captării semnalelor electrice din atmosferă, s-a realizat şi un radio fără fir, alimentat direct din antenă.

  7. Twilight asta e un fel de film porno pentru gagici , toate au avut orgasm cand s-au uitat la el . Daca apare 2’ul ce ne facem noi baietii ? 🙂

  8. Asta e selectia naturala.. Eu nu vad spectacolu’ in macelarirea unui taur in fata spectatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *