bullets

26 Comments

  1. dac-ai SPILCUI ceve, am certitudinea c-ai fi mult mai norocos…..
    ps. incearca sa preiei un clip de pe youtube cu creams from hell, cu niste rusi care-au forat adanc in earth si au auzit zbierete oribile,ma intreb daca e pe bune sau nu

  2. Win! daca zicea macar unu cu Audi sau Mercedes, nu unu cu Logan care ironic si el tot asa si-a luat Loganul ca si-a dus masina veche la Remat :))

  3. Stai!Nu am auzit bine?”Moldovean imputin??” :))))
    Buletinul de Bucuresti te face mai dashtept!

  4. Sarin/Invest (oare or fi 2 persoane?) de unde ati scos-o pe aia cu spilcui, tata ?

  5. Golanu’ ala cu dacia din ’74 a parcat pe locu’ omului si mai facea si p**a mare. Cand ai 70 de ani si dupa o viata de munca te-ai ales cu un Logan (fie el luat si prin programu’ REMAT), si vezi un ghertzoi spart (cu o dacie rosie tunata cu eleron sa nu-si ia zboru’ la 70 la ora), ca te sfideaza – eu cred ca e justificata reactia.
    Eu coboram si-l jucam in picioare pe lambertzu’ ala pansat. Si il mai si filmam sa-l pun pe net..
    ‘taaaci sua!!!

  6. neXt`Mike – bravo tata, romanul perfect, s-a nascut cu locul de parcare trecut in certificatul de nastere.

    Proprietarii de logan, upgradati de la o dacie precum aia din ’74 sunt cei mai idioti romani. Feriti-va de ei, ca au in cap un salt ca de la trabant la mercedes 😉

  7. in primul comentariu vrea sa zica: niste persoane au forat la nustiu cati kilometri in pamant, din nu-stiu ce motiv si au bagat un microfon in groapa. Cica au gasit iadul, si se auzeau strigatele celor care erau vopsiti cu smoala. ok, next. Si nu, nu e pe bune. Nu are cum 🙂 inseamna ca daca zbori cu avionul treci prin rai?

  8. iulicăăăăăăă… 🙂

    @neXt`Mike: De ăştia mi-e frică mie, de românii născuţi cu loc de parcare.
    Moşul de-abia îşi luase Loganul, dând la schimb o dacie mai veche ca aia şi mai are şi tupeu şi vocabular de aurolac.
    P.S : Ăla era topor???

  9. bai desteptilor locul ala de parcare e inchiriat de la primarie. nu vedeti ca toate sunt numerotate? nu au cazut proprietarii de comun acord sa puna o ordine la parcari. asa ca automat locul de parcare e a lui. da..bla bla bla dupa ora 17.

  10. Nu, n-ati inteles. Mosu’ cred ca era nervos cu justificare, pentru ca ala pare a fi un loc de parcare amenajat si platit. In cazu’ in care era platitor, sunt de acord cu batranu’. Ce-am scris eu mai sus a fost o reactie impotriva posesorului de Dacie rosie din ’74 cu eleron si abtzipild cu turbo si nike pe luneta, de-un grotesc iesit din comun. Nu instig la violenta, da’ cand cineva imi ocupa locu’ de parcare si o face pe nebunu’ sau cand cineva face p**a mare la fun semafor doar pentru ca se da cu un BMW ciordit din Germania sau un Mertz luat cu banii de pe tarfele pe care le produce in Spania – ma dau jos si-i schimb semnele particulare de pe fatza.
    BEST REGARDS!!

  11. 2 dobitoci… Unul e nesimtit iar celalalt daca e in virsta isi permite sa injure ca la usa cortului… Asta a ajuns tara asta: teren de lupta pentru locurile de parcare.

  12. neXt’Mike esti un idiot mai mare decat aia care fac p**a mare. Si intr-o zi o sa dai de vreunu care decide ca nu vrea sa-si schimbe semnele de pe fata, si ti le schimba el tie. Violenta naste violenta.

  13. Daca locul era platit de el la primarie, avea tot dreptul sa faca scandal. Dar am vazut multe parcari renovate, numerotate, la care nu platea nimeni nimic. In cazul asta, Loganistul se infoca aiurea. Si nu, nu cred ca e topor, e ceva batz doar.

  14. Ce pot sa-ti zic e ca pe locul 1 e GG!! Imi si place fulgerica si unde e ceva de zis spamezi si eu 🙂 Si pe de alta parte imi place ca imi da lumea click pe nick ca sa vada pe siteul la care fac reclama poze cu Britney nude >:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *