Imnul emigrantului roman

imnul-emigrantului-roman

The Benny Healers se intorc, cu un nou hit. Un cover dupa Bee Gees in care Ducu, un roman care a trait 12 ani departe de Romania, isi varsa naduful. Milioanele de romani care muncesc in strainatate ca sa intretina o tara lenesa au tot dreptul sa se revolte. Vrem alta Romanie!
www.happyfish.ro

Dupa ce au facut misto de Imnul Turistic al Romaniei, baietii de la Happyfish.ro s-au gandit ca ar fi bine sa mai iasa pe piata cu  un alt imn. De data aceasta, imnul este dedicat tuturor emigrantilor romani.

[via visurat]

bullets

18 Comments

  1. UN FILMULET DE TOT KAKATUL… CA SI PROTAGONISTII II DE ALTFEL…..

  2. nu vedeti ca rade toata europa de noi, iar noi promovam niste ciori imputite care fac misto de Romania.

  3. Mie unul îmi place, ăsta este adevărul, mi se pare și normal să își bată alții joc de noi atâta timp cât și noi facem același lucru. Noi nu ne respectăm pe noi și avem pretenția să o facă alții ? Să fim serioși !

    Aprecierea vine înainte de toate de la sine.

  4. Iii pune cineva sa trimita bani in tara asta “de cacat?”? Ete nah, s-au ajuns acolo si acum arata cu degetul inapoi, de parca au uitat de unde au plecat. Asa ma enerveaza increzutii astia ce se cred mai buni ca restul conationalilor. Daca l-as vedea pe ‘telectualul ala, l-as ruga frumos de la obraz sa ne ignore daca e asa de nemultumit. Sau sa vina sa traiasca un pic aici, sa se puna la curent cu realitatile, apoi sa vorbeasca.
    Nu inteleg ce-i cu promo asta la Happyfish, sunt niste idioti cu prea mult timp liber. Nu mi-a placut nimic din ce au scos pana acum.

  5. “sa vina sa traiasca un pic aici, sa se puna la curent cu realitatile, apoi sa vorbeasca.”
    realitate : EBA si Jiji alesi ca reprezentanti ai RO. si asta spune totul despre Romania.

  6. E de toata jena micul flick facut de indivizii astia cu umor apropiat de mult prea baratul 0 . Daca au vrut sa fie comici nu le-a iesit clar , cu vaca oamenii . Daca au vrut sa fie critici cu statul nostru de sine STATOR … au criticat Romania ca orice cocalar mediocru fara viziune asupra nici unui cacat exacti fiind . Toata treaba e inabusita in prostie ca prostul care acuza existenta cocalarilor in loc sa-si vada de progresul propriu . Sunt ofticat ca am primit asa ceva. Muie .

    si bai www …. te-ai pomeni ca stii multe si tu a dracului despre viata sau in general despre spiritul de observatie in plina aplicare asupra lucrurilor din jurul tau cand
    “dee ” se refera clar la faptul ca mesajul care reiese din critica lor fute frati ! Iar cei ce-l raspandesc nici macar nu cunosc deloc situatia si de dragul umorului , sau doar de dragul de a fi prosti sau baietii strategi in marketing …. SE EXPRIMA COMIC. muie gojira si jegurile alea 2 . impulamea de lakei …. comicilor .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *