Dacia Sandero Stepway @ 2009 Barcelona Auto Show

dacia-sandero-stepway-2009-barcelona-auto-show

Well I really love Dacia because where was he and where is he now! And I like the Sandero Stepway……I wonder the Logan MCV how would look in Stepway version? 😀

[Youtube user]

E drept ca salonul auto de la Barcelona s-a incheiat acum mai bine de o luna de zile insa, pentru mine, aceste imagini prezinta o noutate. Sandero Stepway arata chiar ok.

[via ratsoid]

bullets

15 Comments

  1. Sandero cu suspensii modificate….Prima versiune n-a avut succes deloc, de ce ar avea asta?

  2. week-endul trecut a avut loc salonul auto de la Arad… al doilea ca marime din romania, dupa cel de la bucuresti. eu m-am dus sa vad noul sandero, dar cand colo dacia nu a participat la salon. rusinica

  3. Dont get me wrong…dar Sandero Stepway?!?! de ce sa cumperi stepway cand poti sa cumperi sandero simplu. Tot ce are stepway in plus sunt +20mm la garda la sol, niste “ornamente” noi de plastic la caroserie (pt protectie spun ei)si un aspect putin mai robust . Motorizare aceeasi ca si la sandero, dar performante relativ scazute: acceleratie mai slaba, top speed mai mica. Poate doar daca pretul va fi mai mic decat la Sandro ar fi ceva, dar ma indoiesc sa fie mai mic.

  4. Stepway – echipare interzisa cu DCI de 85 CP…
    halal promovare…
    am ramas fara cuvinte…
    cu stima

  5. I-au schimbat moaca, i-au bagat niste silicon in arcuri si amortizoare si ca de obicei, ca sa le iasa pretul continua sa nu vopseasca si spoilerele.
    Asa. Si ? Asta inseamna ca Dacia a devenit masina ?

  6. whitewolf, nu cred ca e normal sa spui “… Dacia a devenit masina?”. Dacia este masina si una relativ buna, chiar foarte buna pentru pretul pe care il are.

  7. Radu, nu incerc sa impun nicodata ceva, cuiva
    Si nici nu sustin ca as avea dreptate intotdeauna. Insa carnet am din 1986 si cam tot de atunci conduc; am inceput ca tot romanul pe o taraboantza purtand sigla celor de la UAP (uzina autoturisme Pitesti), am trecut prin “germane”, “japoneze” si “frantuzesti”. Se poate spune ca am fost norocos. Acum conduc un Ford
    In opinia mea, Dacia NU e masina. Indiferent e pret, de clasa, de optiunile minime neincluse in ea. Dacia a fost si este o caruta. Punct.
    Tu esti liber sa crezi si sa consideri ce doresti, probleme nu-s

  8. Am mers cu dacia 1310, logan diesel, solenza…etc. Loganul si Solenza mergeau binisor, 1310 era varza.
    Insa toate Daciile sunt masini sub mediocre in ceea ce priveste calitatea materialelor folosite si asamblarea. Peste tot vezi lufturi, defecte de asamblare, materiale proaste ( Loganul are bordul in plastic reciclabil, si se zgarie foarte usor…vopsitoria nu rezista mai mult de cativa ani…rugina la fel, incepe sa apara pe alocuri dupa cativa ani..si multe altele)…
    Daca vrei o masina ieftina pe care s-o ti 2-3 ani maxim, si nu ai pretentii, merge sa iei o dacia, din modelele noi…daca nu, nu.
    Eu intre Dacia noua si second strain, am ales a doua varianta…

  9. sau imultit si masinile astea…la orice pas vezi Sandero…din cauza ca ele sunt eftine…si convenabil oamenilor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *