Optimismul face totul

optimismul-face-totul

Cine ar putea sa le aduca romanilor optimismul inapoi? Un prieten vesel si inocent, roman sadea, veche cunostinta, si-a luat aceasta mare responsabilitate. Gusto, pufuletii pe care ii stim cu totii, lanseaza Miscarea pentru Optimism si promit ca nu se vor opri pana nu le vor readuce romanilor zambetul pe buze.

de aici

Optimism, despre asta era vorba. Asta prevesteau (dupa cum am aflat ulterior) acele zambete prezente in lanul de porumb de la Baicoi. Gusto  a revendicat  ciudatele “prezente  nenaturale” si si-a propus ca prin intermediul unei campanii sa redea romanilor optimismul pierdut (din cauza crizei?) iar in acest sens, au lansat si siteul Liga Optimistilor.

Liga care zilele trecute a organizat si un mars prin Bucuresti:

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

bullets

11 Comments

  1. Ideea de Liga a Optimistilor mi se pare ceva nu doar putin prea fortat, ci si o reala lipsa de idei.
    Poate ca sunt unii care nu sunt adeptii sindromului Blend-a-Med, a zambitului la comanda. Nu suntem la mare cu maimuta si nici in State sa aratam cat de bine ne merge dupa numarul dintilor din gura.
    Nimeni nu ne poate spune cum si cand sa ne folosim ‘fatza’.

  2. Cei de la Gusto ar face orice pentru putina reclama, iar pe timp de criza tricourile gratuite se epuizeaza rapid…(am citit pe internet ca galbenul va fi la putere pana la sfarsitul lui 2009) 😀

  3. cam miroase a pzda cu atatea femei moarte dupa pufuletii lu gusto…ce mai adunatura de pzde dupa ceva foarte pufos. scuze, dar asta se miroase.

  4. cat de cat e ok ideea cu liga optimistilor. e buna cea cu semnele in lanuri – remeber lansarea x-net? …deci un pic de copiat – , dar reclama cu omul caine e una dintre cele mai proaste ever!!!

  5. Post plătit, neplătit, cert e că pufuletii ăia sunt cei mai buni de pe piaţă. Nici nu-mi dau seama când se termină punga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *