2012 – Trailer

2012

Never before has a date in history been so significant to so many cultures, so many religions, scientists, and governments. A global cataclysm brings an end to the world and tells of the heroic struggle of the survivors.

Planetele se aliniaza la un moment dat si….


bullets

18 Comments

  1. Se vede fain in HD. Misto de vazut la cinema pt efecte. Cam atat.
    Ca filmul o sa fie o porcarie…la fel ca si ideea de “2012” 😉

  2. 2012 e anul in care, se pare, o uriasa coarda cosmica (cosmic string) va traversa sistemul nostru solar. Ceva de genul “cosmic nexus” vazut in “StarTrek Generations”, o forma de existenta organizata a energiei, un camp energetic, ma rog, e greu de explicat in cuvinte. Tot atunci se va produce si o inversare a polilor Pamantului (incepe procesul si dureaza…), care va aduce oarece schimbari vizibile prin scaderea protectiei fata de vantul solar datorata fluctuatiei campului magnetic. Altii spun ca 2012 marcheaza inceputul unei revolutii spirituale a omenirii, se va produce acel “click” ce va uni omenirea intr-un scop comun, vom abandona felul de a ne manifesta ca specie dominanta distructiva de pana acum. Probabil vom afla ca nu suntem singuri in univers, vom realiza primul contact cu o rasa superioara tehnologic si spiritual. Toate astea sunt povesti bune de a scoate filme cu buget mare, ca acesta. Ceea ce trebuie sa dea de gandit este faptul ca multe calendare ale civilizatiilor disparute (maya, inca, azteca, adica alea care se pare ca au cam avut de-a face cu extraterestrii luand in considerare niste detalii…) se termina brusc la 12 decembrie 2012. De ce? Nimeni nu stie, dar puteau sa le scrie pana la 31 decembrie 3031, si totusi nu au facut-o. Ceva trebuie sa fie. Eu nu cred ca niste oameni ce nu stiau roata erau in stare sa ghiceasca viitorul, dar asta e o discutie separata. Incasii nu foloseau roata, toate drumurile erau niste scari cu trepte, dar aveau calendare precise si stiau durata zilei siderale cu precizie la a 4-a zecimala, fara ceas cu cuartz. Hmmm. Asta da de gandit.

  3. Toate teoriile astea cu sfarsitul lumii in 2012, in ziua precisa 21 decembrie sunt prostii de spalat creierii, ca sa ne obisnuim cu o schimbare.
    In realitate, in ziua aceea Noua Ordine Mondiala va di declarata de elitele masonice si vor urma, intr-adevar schimbari epocale. Cautati confesiunile lui Leo Zagami, un fost illuminati.
    Film e facut tot de ei, evident.. doar face parte din propaganda de spalat creierii. Asa cum multe alte filme.

  4. Foarte bine zis Cris!

    O intreaga sandrama cu planuri de spalare a creierelor – celor care il mai au… .

    NU CREDETI MAI TOTUL!

    C E R C E T A T I FOARTE BINE, inainte sa trageti concluzii, si cautati peste TOT, pana veti gasi! Numai SA VA DORITI cu adevarat sa cunoasteti si veti CUNOASTE ADEVARUL!

    Capul sus.

  5. nu sa gandit nimeni poate s-au plictisit oameni sa mai faca calendare totusi l-au facut pe cateva mii de ai ,poate sau plictisit .asa sa zis si anul 2000ca vine sfarsitul lumi si nu a venit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *