neXt`BeBe “eSports Player of the Year”

nextbebe-esports-player-of-the-year

In premiera pentru un gamer din Romania, neXt`BeBe – campion mondial la FIFA08este singurul roman nominalizat pentru Regional eSports Player of the Year. Si tocmai pentru ca sunteti extrem de mandri de realizarea lui, puteti si voi sa dati o mana de ajutor. Astfel, il puteti vota pe BeBe asa:

  • SK GamingTrebuie sa va creati un cont! Poll-ul va aparea in partea dreapta in pagina profilului
  • GameinsideNu necesita cont ! Poll-ul apare in coloana din dreapta a site-ului! Pozitia 3
  • eSport.plNu necesita cont ! Poll-ul apare in coloana din dreapta jos a site-ului! Pozitia 13

La final, voturile de pe toate cele trei situri se  vor aduna. Asa ca votati-l pe BeBe peste tot !!!

Mai multe detalii aici.

bullets

27 Comments

  1. Pai la noi e inca conceptul “ce e ala gaming ?” gaming = retards, geeks, dexterlike gen :).Sper din tot sufletu ca vrodata in secolu asta sa evoluam si sper sa il votati pe BeBe pentru ca e exact ca si cum ar castiga Steaua sau orice alta echipa romanesca Cupa UEFA (poate chiar mai bine).

  2. nu!! E fulgerica >:P —> Sursa de fun a gamerilor cu performante 😀
    ..si nu numai, clar!!

  3. gamingul s-a dus la vale, sponsorii cei mari precum nvidia,intel s-au retras… apucati-va de altceva:))

  4. votat in toate cele trei site-uri.

    Bravo lui… Ii foarte important sa fim prezenti in toate domeniile. Atat prezenti cu numele (steag, nume tara), cat si ca performante.

  5. Salut! Merci fulgerica pentru suport si multumesc celor care m-au votat. Sper sa nu va dezamagesc! Merci inca o data !

  6. Cat de patetic!!!!! Cum dracu sa promovezi asa ceva? Performanta???? Un copil care joca mai bine decat altii un joc pe calculator. Joaca pe computer ar trebui sa fie un hobby, nu un stil de viata. Ma jucam si eu candva dar m-am plictisit la un momentdat. M-am maturizat si am inceput sa ma lupt cu adevaratele probleme ale vietii. Get a life!

  7. zau mai Alex? La fotbal vreo douazeci de buhai alearga de prosti dupa o minge, la tenis dau cu paru intr-o bila, la gimnastica freaca menta pe o bara, la formula 1 merg de aiurea in cerc… toate ar trebui sa fie niste hobby-uri dar la varf inseamna multe sacrificii si multa multa munca…

    dar probabil ca toate sporturile astea si orice altceva nu inseamna sa te duci la servici si sa muncesti sub un sef ca sa te plangi dupa aia ca intretinerea e prea scumpa, sunt niste kakaturi… nu pt oameni seriosi…

    nu mai gandi ca un instalator…

  8. Gammer = looser
    Si wu jok fifa da nah ca relaxare nu ca maniacu GET A LIFE pt toti looserii ….

  9. @sexy girls, nu imi dau seama daca faci misto cu primul rand sau chiar asta e nivelul tau de limba engleza
    gaMer (un singur M), lOser (un singur O)

    in fine, trecand peste asta, eu tot nu votez ca mi-e lene 🙂

  10. Bravo mă, v-aţi găsit voi să comentaţi despre performanţele unui jucător care deşi este online a câştigat mai multe competiţii decât aţi câştigat voi lupte cu clasele primare. M-aş fi luat de tine Alex, dar nu vreau să transform problema într-una personală, dacă ai avea habar despre una din faptele lui de la finala WCG (adică hai să luăm de exemplu, uhm, câştigul financiar) ţi-ai plânge de milă. Hai, baftă la luptele alea de zi cu zi pe care le înfrunţi, sper să descoperi că universul este mult mai amplu decât mintea ta încuiată poate concepe. Şi da, îmi place să vă atac.

  11. Geo, m-am documentat putin si am realizat ca am exagerat mai devreme. Baiatul asta a realizat ceva si atata timp cat face ceea ce-i place si castiga din asta inseamna ca are o viata fericita. Problema este cu cei care se joaca in nestire, nu au viata sociala si sunt intretinuti de parinti

  12. L-am votat ! Merita, atata pasiune, munca curent folosit…e roman de-al nostru !Apropo fulgericule la PES avem vreun campion…nu de alta dar e mai putin promovat cu toate ca e mai tare ca FIFA ?

  13. Mă bucur că ai realizat asta, însă stau să mă gândesc… cât timp va mai dura până când întregul popor se va gândi la aceasta activitate de gaming ca fiind una pozitivă?

  14. Apropos, noi la neXtPlease! Gaming promovam si sustinem gamerii de exceptie pe de-o parte, iar pe de alta ducem si o lupta continuua care sa ii faca pe unii ignoranti sa inteleaga ca ce fac baietii astia nu inseamna anxietate, nu inseamna ca se joaca 2 zile legate si se duc la scoala cu un pistol sa-si omoare colegii, nu inseamna ca de nervi se arunca de la etaj pentru ca n-au castigat un meci, etc.
    Gamingul inseamna altceva, inainte sa nege careva un concept, ar trebui macar sa faca un MINIM efort sa-l inteleaga. Negarea asta nu e semn bun. 😉

    GG ol!! Si votati-l pe Bebe 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *