Wtf is that? (2)

wtf-is-that

An unknown lifeform picked up by sewer snakecam in North Carolina. Believed to be of ET origin.

Deci ia lasati voi totul deoparte  pentru ca ar trebui sa va  minunati un pic si sa observati ce animalute dragute traiesc prin sistemele de canalizare din America. Pffffff…

Va dati seama ce a avut asta micu‘ de indurat atunci cand s-a pierdut?


Update: Chestia de mai sus reprezinta de fapt o colonie  de viermi care reactioneaza la unison in prezenta luminii, detalii aici. Draguti baieti, draguti…

bullets

15 Comments

  1. 5 mil de vizite, pentru o creatura din canal 😐 Filmul asta ma duce cu gandul la half life 2, unde existau niste creeaturi asemanatoare dar mai mari asa 🙂

  2. Mai exact sunt gramezi de viermi “anelizi”; Familia Naididae, Genul Tubifex, normal sunt intalniti printre sedimentele dp fundurile raurilor poluate si aparent au reusit sa ajunga in conducta respectiva, in absenta solului ca si element de protectie, se incolacesc in jurul altuia si formeaza o bila; contractive observate sunt produse de miscarea unui singur vierme care se propaga ca un “val” in tot ghemul de “viermi”, practic isi copie toti miscarile.

    Mai multe detalii:
    aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Naididae
    aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Tubifex_tubifex

  3. Ce scarbos! Creaturile astea imi aduc aminte de filmul Evolution, unde deasemenea sunt prezente niste organisme scirboase ca acesta, numai ca acelea erau venite din cosmos.

  4. Ei…asta e…si ce daca? Oricat de oripilata as fi, nu am cum sa schimb ceva, nu ma pot feri de E-uri, de poluare, etc. Asa ca, decat sa am o viata scurta plina de stresul ipohondriei si al temerilor de toti factorii externi naturali sau provocati, mai bine o viata scurta in ignoranta, fericire si liniste. Ca in vorba aia biblica: fericiti cei saraci cu duhul.

  5. avem si noi viermisori de genul :)) doar ca nu avem camere si tehnologia necesara pentru a filma la km distanta intr-o teava =))

    p.s. Cu placere bullets 😉

  6. Sunt tubifex….daca va vine sa credeti eu dau asta aproape zilnic la pestii mei de acvariu de mancare.Sunt ca niste rame ffff subtiri si mici,se strang in gramezi si asa raman.De vreo 6 ani dau asta la pesti cand gasesc la magazin asa ca…nu e ceva deosebit de scarbos….cand stii ce sunt.

  7. inca o persoana realista, care nu crede in viermisorii “alieni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *