Gone Too Soon…..

gone-to-soon
Incerc sa nu fiu melodramatic insa trebuie sa va spun ca in seara asta .. de vina poate sunt televiziunile care vrand-nevrand ne-au tinut in fata televizorului. Nu cred ca exista un om care sa se fi uitat la ceremonia ce tocmai se desfasoara si sa-si fi putut ascunde emotiile. In seara asta am plans …

Michael Jackson reprezinta sfarsitul unei ere, nu va mai exista un alt Michael Jackson… Alte cuvinte sunt de prisos…

Rămas bun…


bullets

23 Comments

  1. Un mare cantaret a fost.

    Poate faci un posts despre ceremonia care a fost la TV, ca eu unul nu m-am uitat.

  2. Michael Jackson was indicted for four counts of molesting a minor, four counts of intoxicating a minor, one count of abduction, and one count of conspiring to hold the boy and his family captive. On 2003-12-18 Jackson was charged with seven counts of child molestation and two counts of Alcoholic beverage administering an intoxicating agent, in order to commit that felony, in February and March 2003; all regarding the same boy under 14. chiar ca nu mai e nimic de spus..plastic Pedofile.

  3. 1.Nu m-am omorat niciodata dupa muzica lui.
    2.Nu ma prea uit la TV.
    3.Pt mine o fost un cantaret ca toti alti asa ca nu prea ma interesează de el.
    4.Odihneasca-se în pace!

  4. Am avut si eu mari emotii , insa nu am plans. Atunci cand se interpretau melodiile lui chiar eram foarte emotionant.

    Odihneasca-se in pace!

  5. tu crezi ca a fost MJ in sicriu? ca eu am mari retineri

  6. MJ a murit, eram copil si ma plimba tata cu masina, si avea in masina caseta cu MJ, o ascultam tot timpul.

  7. Da cintecul acesta gone too soon de cind este el ca nu lam mai auzit pina acum.

  8. 🙂 acum sa nu credeti ca o zis asa de dragul de a o zice 🙂 … dar se pare ca M.J. va fi clonat :)) sunt curios daca iese negru sau alb :))

  9. Mi sa facut o scarba profunda legata de circu cu moartea / inmormantarea lui … da nah e vb doar de bani ..

  10. sa dai cu vanzare BILETE la INMORMANTAREA unui OM! o fi fost michael jackson un muzician si dansator bun….foarte bun…si care a si stiut sa se promoveze….insa nu cred ca asta dorea..nu cred ca asa dorea sa-i fie “sarbatorita” moartea..

  11. @Canadez – esti pe linga subiect! daca nu de altceva – macar pentru simplul fapt ca inca exista prezumtia de nevinovatie; ori MJ n-a fost gasit vinovat niciodata; daca miine cineva iti deschide tie proces, cu 49 de capete de acuzare, pentru pedofilie and shit – te face asta pedofil? Daca da – poate rezolvam!
    @tudor – sper sa nu ma insel – insa intrarea a fost gratuita; da! s-au “taiat” bilete, dar gratis; adica – s-au impartit primilor veniti, ca sa nu fie haos in cazul in care aparea toata lumea la inmormintare
    @blts – You Are Not Alone 🙂 – desi niciodata nu mi-a placut MJ, decit poate o piesa-doua, asa, trecator – aseara am plins aproape intr-una, doua ceasuri; sau, ma rog – lacrimile mi-erau in ochi in permanenta….

  12. da vad ca multi au inteles gresit de tot cum stau lucrurile, asta e EXACT ce si-au propus tabloidele.. sa il distruga, au reusit… L-au arestat degeaba, si-au batut joc de el in arest, i-au distrus locuinta in cautare de “dovezi”, l-au acuzat de pedofilie, molestare, rapire.. totu fara niciun fel de dovada.. intre timp JUSTITIA l-a declarat NEVINOVAT dar el ramane vinovat in opinia publica datorita tabloidelor. Ignoranta..

  13. In ziua inmormantarii eram in Grecia, si m-am uitat la TV, chiar daca nu intelegeam o iota.
    Oamenii se oprisera pe strada/faleza, la diverse “taverne”, in fata televizorului, sa tina un moment de reculegere.
    Toti am fost alaturi de el, indiferent de natie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *