Inna Hot FAIL

inna-fail

Inna este analfabeta, citam:

– “nu pot spune ca m-am apucat de cantat la un moment dat” / “baietii care e o echipa f tare” /  “prea necomercial. placea si atat. nu creea dependenta” / “reactiile publicului… a fost un… pfff” / ““pffff… au vizionalizat-o fffff multe persoane” / “nimeni nu stia ca Inna este romanca” / “am impins piesa la radio” / “ma simteam frustrata […] ca altii artisti consacrati castigau mai putine premii ca mine” / “eu sunt produsul publicului – si sunt foarte multumita de asta”.

Iar aici isi arata sanii. Inca o dovada ca show bizz-ul romanesc este plin de ….

Dar sa urmarim interviul:


[via and thx to oZn]

bullets

34 Comments

  1. Ce pitzi de la tara. Pt ea trance=minimal (cred ca nu e totusi singura persoana din frumoasa noastra tara pt care orice gen de muzica electronica e minimal, asa cum cu, cativa ani in urma orice gen de muzica electronica era house)

  2. :))) e agramata nu analfabeta. oricum clipul e amuzant, e proasta asta e ideea :)) si e si urata cu draci.

  3. mda … a invatat-o cineva sa zica de paul van dyk si armin. Oricum, prost a invatat-o. Melodiile Hot si Love cantate de ea sunt foarte bune, dar mai departe … pacat.

  4. fiind primul ei interviu .. cum spune ea, are emotii, si din acest motiv cred ca a gresit asa mult 🙂

  5. innaa…doar o alta pitipoanca. ….
    play&win pot lua pe oricine de pe strada si transforma in vedeta…..mai nou l-au reactivat pe vechiul fizz…..

  6. Am ras de m-am indoit… da’ nu e vina ei saraca… e vina profesorului de limba romana care a trecut-o clasa…

  7. okei okeeeeei stoppp it stooooppppp it :))) incearca si ea ceva si voi o criticati … nu ca nu aveti de ce :)) … parca sunteti prea duri totusi. e clar … o mai vedeti juma de an maxim si apoi o treceti in nefiinta si cu asta basta 🙂

  8. Ma consider o persoana destul de bine informata si totusi….nu stiam cine e Inna sau macar ca e din Romania….

    Concluzia o veti gasi la mine pe blog in urmatoarele zile… ;))

  9. Las ma ca lumea asculta house

    Cine canta muzica e la fel de destept ca fanii sa traiti bine sa mergeti la vot …

  10. fara suparare, da’ asta-i muzica de pitzipoance si/sau cocalari… adica ‘ding-dong ping-ding” nu poate fi numita muzica…sau daca da, e rau ba’ nene! Unde-i armonia?

  11. e analfabeta..+ ca daca postezi pe site-ul ei comenturi de rau.. nu le publica..vi se pare normal?

  12. mai nou si-a format si propria secta :))…duduie,mai da pe la scoala si invata cum se vorbeste CORECT ! ca esti V.A.R.Z.A !!!

  13. Inna, marea castigatoare Romanian Music Awards a avut un debut fulminant cu piesa “Hot”, piesa care a ajuns pe primul loc in topurile radio din Romania, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia.

    Piesa “Hot” a fost nominalizata la categoria “Cea mai buna melodie internationala” in cadrul festivalului Ema Eska. Anastacia, Lady Gaga, Rihanna si Sugababes sunt cateva dintre numele care au urmarit interpretarea Innei pe scena.

    In cadrul celui mai renumit festival de muzica numit Sopot Hit, Inna s-a clasat pe pozitia secunda si in aceeasi zi, albumul de debut al Innei a fost lansat comercial in Polonia.

    Traiectoria Innei se anunta a fi la fel de fructuoasa ca inceputul, in conditiile in care agenda concertelor cuprinde multe tari din Europa si nu numai.

    Urmariti reactiile publicului, comentariile fanilor, fotografii si noutati in premiera pe site-ul oficial http://www.inna.ro!

  14. Oare a facut romana la scoala sau doar a stat de pomana la ore?Inna mai dute inca o data la scoala!Saraca pe langa ca e prosta mai e si urata.Nu imi place muzica ei !Urla si se smiorcaie!Peste jumatate de an pierde faima pt ca apar altii!

  15. ma, pana si rasul il are de taranca si agramata. adica pare cam prea proasta cu totul si se da de gol imediat :))

  16. Sa-i arate cineva la fatuca dintre posesorii de scula balanganitoare care e cel mai bun lucru pe care-l poate face cu buzitele. Ca la al doilea, zambitul, pare a se pricepe. Pacat ca la al treilea, cantatul…really sucks. Nu in sensul bun, voit la punctul 1 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *