Don’t smoke & drive (repost)

https://fulgerica.com/wp-content/uploads/2009/07/smoke-and-drive.jpg

Datorita faptului ca la cateva minute dupa postarea clipului anterior, acesta a disparut si dus a fost (nu l-am mai gasit pe nicaieri), m-am decis sa-l repostez. .

Deci sa zicem asa:

Pe langa cunoscutul “don’t drink & drive” in atentia campaniilor sociale a mai aparut si subiectul din titlu.  Spotul urmator va da unora de gandit (cu toate ca pe la noi nu se “fumeaza” asa intens, sau poate ma insel?). Oricum, punctul forte al materialului de mai jos il reprezinta elementul surpriza asa ca atentie mare inca din prima secunda.

bullets

10 Comments

  1. Pe onoarea mea de cercetas fumat nui dai mai mult de 40 km 🙂

  2. ^^ True:))) shi de uiti de 3-4 ori inainte sa te bagi :))) mai ales cand iesi din masina…ca nu prea ai chef sa iti spulbere vreo masina norul:))

  3. Se vrea schimbarea perceptiei asupra fumatului. Nu sunt de acord sa fumezi si sa conduci dar toata lumea o face si e greu sa provoci un accident cand toate in jurul tau se misca cu incetinitorul. Decat beat la volan mai bine fumat.

  4. Eu cand trag cocaina si am chef de ceva tare ma duc pe pista de karturi si ma dau acolo. Cand fumez in schimb cea mai tare distractie pentru mine e un tris cu Inga si Helga, vecinele mele.
    Nu CONDUC niciodata cand ma sparg, ATENTIE!!!!!!!!

  5. NU prea e adevarat…
    Cannabisul te linisteste si iti inhiba mancarimea aia in talpa ce te face sa calci pedala…De aici poti sa-ti dai seama cine e fumat in trafic:) viteza 30-40 la ora, o apa plata si un biscuit cu cioco…aaa era sa uit; si Radio Guerilla 😀
    Cat despre “legal shit” alea de sunt pe net…nu va sfatuiesc sa NU smoke and drive. Un vecin a intrat in cimitir cu masina:))) a spart gardu cimitirului:))) iar eu, era sa…Deci “Don’t smoke legal shit & drive”

  6. Cum pot sa imi schimb guma asta roz de la avatar?:)))

  7. ba ce tampenii scot astia ma frate laso in pula mea ca mam saturat de reclamele astea de prost gust americani batuti in cap masochisti frate asta sunt

  8. un after comment nu are nici o treaba condus cu iarba daca esti mai atent omul opreste iese din masina sa se duca in locul femeiei deci e o mare porcarie de cate ori sa intamplat sa se dea jos din masina un om si sa dea o masina peste el fii serios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *