O nunta mai neobisnuita

o-nunta-mai-neobisnuita

Watch it. You might cry. You may get up and dance. You may break into instantaneous giggle fits. You may even be slightly horrified. But while you’re watching and tapping your feet, notice the look in the attendees’ eyes. Hear their laughs. Look at the faces of the bride and everyone else involved. Feel what’s happening in that room.

Hai sa vedem romani deschisi la minte, hai sa vedem o familie de romani dispusi sa iasa din tipar si sa fie in stare de asa ceva. Dupa cum bine zicea cineva:

This is the power of unexpected.

Nota 10!


[via and thx to Vasi]

bullets

29 Comments

  1. asta necesita (cel putin) la fel de multa pregatire ca si sarmalele (cele din cap si cele din farfurie) la nunta romaneasca. Mireasa tot stresata e ca “nu o sa iasa bine” pentru ca trebuie sa vada rudele ce bine stie sa organizeze. Daca nu e facuta din prietenie si fun, nu are sens

  2. Wow! Superb!
    La noi se isterizeaza toata lumea: unde e buchetul, unde sunt nasii, suna la restaurant, sa vina mireasa inapoi ca voalul sta stramb etc.
    Ce frumos e sa fii relaxat, fara griji, sa te bucuri tu si sa ii bucuri in acelasi timp si pe altii.

  3. Pana sa vorbim de mentalitate trebuie sa spunem ca intr-o biserica catalica sau ortodoxa nu poti sa faci asa ceva.

  4. La noi dca nu vii in costum la nunta e sacrilegiu …

  5. Cred ca e biserica lutherana sau ceva biserica protestanta.

  6. mda…cu siguranta e la vreun cult religios.Ma intreb care..ca majoritate anu permit nici sa dansezi la nunta propriuzisa..la chef adica.

  7. foarte frumos,de calitate cu mult bun simt ,bine organizat,fara stres.cred ca la catolici poti organiza asa ceva,poate ma insel.

  8. Interesant, am mai vazut chestii neobisnuite la noi nu ca asta dar oricum 🙂

  9. Bine a scris acolo…”you might cry”, foarte tare…a breath of fresh air, bravo lor ca ies din tipare!

    P.S: Stie cineva cum se numeste melodia cumva? 😕

  10. Sunt fotograf la nunti de mult timp. Observ ca sunt preoti care sunt instigati de faptul ca unii miri aleg cununia religioasa sa aibe loc in natura si nu in biserica. Eu personal sunt de parere ca in ziua de azi o nunta nu inseamna sentiment si emotie, ci pur si simplu inseamna restaurant, stres si bani in plic. Va mai dura ceva timp pana vom ajunge la un alt nivel de gandire. Deocamdata suntem pe drumul cel bun, sau asa vreau sa cred.

  11. “Nunta” asta e parte a unui show de televiziune…nu e reala…asa ca nu va ambalati, nici macaramericanii nu-s asa de nebuni 🙂

  12. EH ma rog pe acolo!

    ffff multe pers si te incupci in ele dar pt cei care vor sa se distreze va recomand

    intr-un cuv

    show
    lol:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *