bullets

17 Comments

  1. Ahh ce popor de destepti avem 🙁 oltenii cei mai prosti da asta nu imi pare chiar oltean 🙂

  2. geez.. uite cum au apărut toţi deştepţii, urăsc persoanele care generalizează, oameni proşti sunt peste tot, ai fi surprins câţi olteni inteligenţi cunosc.
    anyway nu poti fi suparat cand asta vine de la cineva cu userul sexy girls

  3. Am ajuns sa cred ca epicentrul cutremurului a fost pe la televiziuni, toti au inflorit (mai mult sau mai putin)…

  4. @nvm si eu mai zic “olteni prosti” asta nu inseamna ca sunt toti prosti. Cunosc olteni f inteligenti cu facultate (si nu orice fac. poli constructii), doar ca stii tu vorba cu carul:) acolo e mai mare densitatea de prostie pe metru patrat.

  5. ba astia voi inteligentilor, in anul 1901 cand a fost cutremurul de 7.1 grade cu epicentrul in marea neagra, s-a format un tsunami de 4 m inaltime, asa ca taceti in plm de prosti, ca in fata monitorului va dati toti destepti. ca s-a exprimat mai greu asta e poate s-a emotionat omul, dar macar a gandit logic.

  6. Maretiile voastre, eu sunt moldovean! Nu ma faceti prost? va roooooog, va rog, va rooog! Sunt nerabdator sa vad cum erupe vulcanul idioteniei in comment’uri cretine..

  7. Deci omu’ a aparut pe sticla. Va zice tati vos ca daca va ia cineva un interviu faceti shushu in pantaloni si va fâstâcitzi. Atunci o sa va dau eu commenturi faine pe iutub 🙂
    Regards!

  8. ce s-a intamplat cu perioada in care oamenii comentau doar filmuletul?

    :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *