Ice Age 3

ice-age-3

Tocmai am vazut Ice Age 3 (DVDRip, astea) si pot sa va spun ca este pe departe cel mai bun film vazut anul asta. Nu am ras de mult cu atata pofta si chiar lacrimi. Ok, poate nu-i cel mai bun film dar cea mai tare comedie tot este. Am dreptate sau am dreptate? 🙂

Un mic sample:



[thx to oZn]

bullets

21 Comments

  1. Probabil ai avut cu adevarat chef/dispozitie in dupa amiaza asta. Plus ca secvetele cu Scrat au fost mult mai numeroase de data asta.

  2. Faza din sample este una din cele mai reusite pe care le-am vazut in comedii in ultimii 2 ani cred. Per ansamblu, te destinde filmul. As spune ca este peste “v2” dar sub “v1”. Bun totusi, clar de vizionat.

  3. Nu mi s-a parut mai tare decat variantele anterioare. Poate m-am obisnuit eu cu genul asta de umor. Aceiasi senzatie am avut-o la Madagascar. Parca in ultimul timp nu se mai produce nimic original sau nou, aceleasi continuari de serii: Batman, Spiderman, Ice Age, Madagascar etc.

  4. Nu se compara cu primul Ice Age la umor, n-am ras atat de mult ca la primele, cred ca la filmul asta s-a pus mai mult accent pe animatie, iar asta le-a iesit cu succes.

  5. Eu filmu l-am vazut cu niste amici, nu prea ma amuz eu la filmele “comice” dar la asta am ras grav !:D eu zic ca e unu dintre cele mai reusite filme de comedie din anul acesta, ca si “The hangover” desi nu m-a impresionat atat de tare

  6. Btw, vezi ca incepe lumea sa te creada ca a aparut DVDu’ si il cauta disperati pe “surse”. E doar un amarat de R5.LINE ;-). Care insa e acceptabil, ce-i drept…

  7. Marita vazut 3D nu pe calculator. E foarte tare. si atmosfera contribuie la experienta vizionarii. Daca-l vezi pe calculator singur cuc cu castile pe urechi nu o sa fie asa fain ca atunci cand il vezi 3D intr-o sala plina ochi de oameni binedispusi.

  8. PHNC – ai dreptate, e un R5 dar se vede bine.
    Razvan – Hangover e prea..prea plin de clisee. E bun si ala.

  9. Sincer mie mi s-a parut cea mai slaba parte. Ce m-a facut sa zambesc a fost din nou veverita aceea ce alerga tot timpul dupa ghinda!
    In rest cam jalnic!

  10. O daaaa, cica Hangover e plin de clisee…pai asta cum e? aceeasi veche poveste dar cu alta palarie

  11. Si mie mi-a placut The Hangover cel mai mult dintre comediile de anul asta.

  12. sa il vedeti la cinema 3d si dupa vorbim…a fost fff bun filmul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *