Britney Spears canta live

britney-canta-live

Tuuuu, esti soarele meu, esti viata meaa! Esti aerul pe care il respiir!

Se pare ca cineva (poate un sunetist ofticat?) s-a gandit sa extraga sunetul inregistrat pe microfonul artistei, din timpul concertelor. Ce-a iesit aveti mai jos!

Remember Oana vs. Enrique? 🙂 Inca o data! De la capat!

bullets

9 Comments

  1. man.. daca stia ca face playback nu stiu de ce s-ar fi chinuit sa sune bine.. nu are niciun sens.. singuru lucru care ar conta e prezenta scenica care e ok

  2. Nu e fake. Pentru cine nu stie, a canta e un proces in bucla inchisa, adica presupune modularea vocii folosind feedback, ascultandu-ti propria voce. Fara ascultarea propriei voci nu merge chiar asa de bine reproducerea notelor corecte. Pentru un profesionist de opera e oarecum mai usor, pentru un cantaret fara lectii de canto constante e imposibil. Britney nu-si aude vocea pe scena, de aia scoate falseturi, e pe aproape, si in plus face efort, respiratia e complet afectata. Nu am vaut vreodata un tenor cantand in timp ce fuge in jurul scenei. Daca nu facea playback, canta mai aproape de linia corecta, in masura in care ii merge vocea.

  3. @Finch de acord cu tine ca face playback, nici nu are cum sa cante normal de la atatea zbenguieli, dar eu ma refeream la faptul ca filmuletul este dublat in scopul de a denigra imaginea cantaretei, care si-asa este “scuipata” din toate partile. Asta e lumea tabloidelor de scandal.

  4. Dar vezi ca nu e recent inregistrat filmuletul. E de mai mult timp, cred ca dinainte sa faca prostii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *