Categories
chestii

Download Yahoo Messenger 10 Beta

download-yahoo-messenger-10-beta


De multisor nu am mai ajutat “utilizatorii” sa gaseasca pagina principala de la Yahoo asa ca astazi e cazul sa vorbim un pic despre noua versiune de Yahoo Messenger, adica cea cu numarul 10 (beta). Nu e foarte diferit fata de versiunea 9, optiunea de apel video fiind  cea mai importanta schimbare facuta in  10, parerea mea.

Versiunea cu pricina se gaseste aici iar mai jos aveti cateva specificatii:
[thx to blogatu]

34 replies on “Download Yahoo Messenger 10 Beta”

buna ! cu mess 9 nu pot trimite mes. dar pot suna….si cu yahoo 10 pot trimite mesaje dar nu mai pot suna . de ce ..am incercat si cu 8

Naspa rau vers asta …in timp ce scriu se blokeaza cateva secunde 😐 si isi revine dupa aia ..in jocuri ..la fel .cand ma joc cu messu’ deskis ..imi ingreuneaza jocu ..si mai ales counteru’ 😐 cred ca ma dau pe digsby sau pidgin ..ca sunt mai bune de mii de ori 😐 nota 5 versiunea asta 😐

nu imi place cand dau la cineva camera il suna eu vreau sa ma vada si sa scriu nu sa vb.stie cineva cum se poate opri sunetu??

Vreau sa imi zica si mie cineva cum pot modifica o treaba…De ex: cand dau sa vb cu o persoana…Ii scriu un rand rdau enter…imi apare numele inainte si treaba ce am scris’o..dupa care daca mai scriu un rand si dau enter..nu imi mai apare numele…Mor fratiilor…e nashpa tare :(…vreau sa imi apara la fiecare mesaj numele inainte..:(…la unii apare la unii nu…Dat’imi o idee..ce sa fac…Multumesc anticipat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *