bullets

31 Comments

  1. astia merita batuti. sa se fi dat jos baietii din masini sa ii invete minte. acolo nu exista politie ?

  2. Nu e ceva nou. Si la noi se intampla la fel.

    Mie mi s-a intamplat de 2 ori. O data pe centura bucurestiului, si o data pe dealul Negru(Pitesti).

    La cea de doua intamplare tiristii erau olandezi.

    Asa sunt tiristii, muiiisti.

    De fiecare data cand vad unu rasturnat, ma bucur.

  3. Aha, deci sunt muisti aia cu tiru nu “jmekerii” care depasesc coloana (pe dreapta).

    Imi place cum ganditi…

  4. Cei doi “tiristi” par a fi impreuna … si chiar sunt pusi a nu lasa pe nimeni sa ii depaseasca !

  5. Vreti sa se plictiseasca de atat condus ? 😛 Trebuie sa aiba si ei o ocupatie.. si inca una foarte captivanta.

  6. Loooooooooolllllllll “De fiecare data cand vad unu rasturnat, ma bucur. ” =)))))))))) M-ai facut sa rad LAW … eu cred ca singura explicatie este ca sunt satui de atat condus si ii apuca chefu de joaca .. cum zice si Marius

  7. SE PARE CA DOAR 1-2 DE AICI INTELEG CE SE INTAMPLA!!! “JMECHERII” CARE VROIAU SA FENTEZE COLOANA , ATENTIE —E SI LINIE CONTINUA…SE PARE CA AU PRIZA LA PROSTI. COLEGI SOFERI SI PARTICIPANTI IN TRAFIC, DOAR “VOI ASTIA CARE VRETI PISTOALE SI BATE IN MASINI” NU STITI CA ESTE INTERZISA DEPASIREA PE LINE CONTINUA , SI NU ESTE NORMAL CA DOBITOCI CA VOI SA SUNTEZE TRAFICUL CAUZAT DE AGLOMERATIE SAU ORICE ALTCEVA PRIN MANEVRE CARE AR PUTEA PUNE IN PERICOL VIATA VOASTRA SAU A CELOR CARE CIRCULA REGULAMENTAR PE CONTRASENS. IAR DACA IN LUMEA VOASTRA TOTUL SE REZOLVA CU BATAIA SAU CU PISTOLUL, VA INVIT SA DEPASITI COLOANA IN MARE VITEZA DAR VA ROG SA NU-L RATATI PE ALA MARE VERDE CARE VINE DIN FATA SI CARUIA II DORESC NOROC, SUCCES, SANATATE SI SA-SI VADA VIU FAMILIA SI COPII ACASA. PT VOI, SA VA LUATI ADIO DE LA CEI DRAGI DE PE ACUM DACA “GANDITI” ASTFEL !!!

  8. @nick Idiotule ce treaba ai tu cu ala care vrea sa se “sinucida”.Raspunderea e individuala pentru cel care incalca legile in trafic.As vrea sa te vad mergand in urma unei carute cativa km cu linie continua in timp ce mata te suna la telefon si iti spune ca e violata de 5 negri.
    PS uita-te mai bine ,cine si cati sunt cei care calca pe linia continua…

  9. Da va uitati mai bine linie continua este de abia la jumatatea filmuletului !
    Oricum datele problemei nu se cunosc suficient de bine din filmulet , daca era coloana care mergea asa de incet unde vroiau cei cu autoturismele sa se duca ? (au dreptate cei cu tirurile ) dar daca nu era coloana si cei doi faceau asa din distractie merita sa moara de foame adica sa li se anuleze permisele !

  10. Moarte tiristilor prosti.
    Am patit si eu la fel si era sa mor din cauza lor, cand un tampit nu m-a lasat sa-l depasesc accelerand cand treceam pe langa el, si era sa ma lovesc de masina de pe contrasens.
    Le doresc sa se rastoarne pe campuri si poate sa ia foc.

  11. @carrera Tu esti idiot tzaranule , daca omu vrea sa se sinucida sa se arunce de pe o stanca nu sa omoare si altii

    Cat despre tiristi tzaranilor nu generalizati

  12. nick are dreptate.
    carrera intr-adevar e un idiot, pentru ca nu isi da seama ca daca ala se “sinucide” infigandu-se in altul care vine de pe contrasens, il va “sinucide” si pe acesta.

  13. lipsesc multe elemente din film ca sa iti dai seama care e de vina. Cand am fost in romania am condus 3 mii de km intr-o luna dar despre soferii de tir tot respectul ma remnalizau daca pot sa trec ca nu vine nimic pe contrasens , cand depaseam trageau pe dreapta putin pe banda de urgenta sau cum se numeste, erau tir-uri cu numere de romania, bulgaria, polonia. In schimb am avut probleme cu un autocar cursa intre alba si sibiu .

  14. NICK si inca unul-doi de aici au inteles intr-adevar ce si cum se intampla. Jegosu’ cu turismul care sufera de sindrom Schumacherian e de vina aici. Voi n-ati vazut prin Romania niciodata cretini care depasesc coloana doar pentru ca au ei “ouã”, sfidand pe toata lumea si punand in pericol alti participanti la trafic?
    .
    Va zic eu si va mai poate confirma inca un sofer ca mine care a postat si el mai sus. Asa se face, tiristii comunica intre ei. Daca au vrut sa-i aplice o corectie la magar, au facut-o, si pe buna dreptate.
    .
    Take your time si mai cititi si mai jos:
    Pe Valea Oltului stateam la un semafor (2 km de coada) si se aude prin statie ceva gen “colegii, vine un X5 din spate si depaseste coloana!” Iese din coloana un tir in fata mea si il blocheaza pe jegos, eu ies din spate si-l blochez intre mine si TIRul din fata, se dau ciorile jos sa faca pwla mare si ghici ce!?!?!? Coboara 20 de tiristi si vin in fuga repejor. Mai departe s-a lasat cu vandalizarea X5ului, cu ochi sparti si cu “va rog nenea nu mai dati! sa moara tanti Cici! lasati-ne ca am gresit!”.
    Asa se face! Deci nu va luati voi de tiristi, oameni care conduc saptamanal cat conduc unii dintre voi intr-un an adunat! Orice ghertzoi cu Logan luat cu programul rabla (unde a dat Dacia 1100 a lu’ tacsu’), se vede Schumacher pe strazi si ii pune pe altii in pericol.
    Si cand lumea sta civilizat la coada la semafor, tu sofer fara educatie de ce mor*ii t*i te bagi in fata? Pe ce baza?

  15. Voi astia care tineti partea camionagiului cred ca sunteti niste complexati care conduceti dacia taticilor vostri ,an de fabricatie 72″.
    Sa va dea D-zeu sanatate multa si cate 14 copii la fiecare.

  16. @neXt`Mike:Faptul ca tu dormi cu o mana in cur nu inseamna karma imbecilule.Nu am stiut ca esti prieten cu “Fulgerika”.Sorry am sa evit pe viitor sa accesez siteul.
    @Victor:Ai si tu probleme existentiale putzopalmistule mik.

  17. Carrera vine de la faptu’ ca ti-ai dori Un Porsche dobitocule?? In loc sa argumentezi frumos ce m tei ai de zis vii si faci aici p mare cu commenturi gen “Voi astia care tineti partea camionagiului cred ca sunteti niste complexati care conduceti dacia taticilor vostri ,an de fabricatie 72″.
    Sa va dea D-zeu sanatate multa si cate 14 copii la fiecare.”…
    Auzi? Daca mai ai frati p’acasa – starpeste-i, sa n-ajunga ca tine frustratule care te dai tu cu loganu’ ala luat pã REMAT! Nu mai cauta anturaj cu baietii mai mari ca tine sparturo!!

  18. adevarul ca ceva aasemanator am patit si eu in drum spre borsa,in localitatea ciocanesti din jud.suceava cu niste idioti de tiristi care mergeau in coloana.am intrat in depasire,deoarece aveam o portiune de drum de circa 2 km in linie dreapta si nu venea nimic de pe contrasens.trec de primul idiot si ce sa vezi ? al doilea(n.a. – idiot,desigur) baga tir-ul pe mijlocul drumului si-mi taie fata.eu aveam in jur de 100-120 ,deoarece astia mergeau si ei cu viteza mare.a trebuit sa ies pe macadam si sa imbratisez si o groapa din cauza cretinilor.desigur,nu trebuie generalizat deoarece mai exista si soferi de tir cu simt de raspundere.insa,marea majoritate sunt niste iresponsabili,aroganti si dusi cu pluta.legislativul ar putea sa solutioneze acest aspect foarte simplu.sa nu aiba voie sa conduca mastodonti din astia pe sosele decat daca soferul are peste 35 ani,10 ani vechime la carnet si fara antecedente.sa vezi ce frumos s-ar merge atunci.dar cum tir-urile sunt conduse de soareci care abia si-au luat carnetele si danseaza in masini si fac fel de fel de grozavii cu care-si impresioneaza autostopistele luate la cabina sa mai faca ceva banuti…..sau altceva…..o sa fie mereu carnagiu pe sosele.si eu ma bucur cand vad cate unul din asta mare cu cracii in sus.poate asa-i mai vine mintea la cap.atata doar sa nu mai omoare si pe altul nevinovat,ca de obicei asa seintampla….oricum,tiristii nu mai sunt ca altadata.nu au bun simt,nu au respect,nu au educatie si se cred regii soselelor…insa,mai au de lucrat sa ajunga asa ceva !!!!! drum bun la toata lumea !!!!

  19. Luati numarul tirului de fiecare data cand patiti asa ceva, apelati cu incredere la politie sau arr pentru ca ruta lor se poate verifica usor. Nu le e tot una ca raman fara certificatul de marfuri.

  20. In principiu aici gresiti cu tiristii.
    Sa va dau un exemplu.
    De la comarnic spre brasov niste tiristi nemti s-au saturat ca toti care aveau masina mica sa se bage in fata lor.
    Explicatia, nemtii ot nemti, ei erau cu tirurile incarcate, si logic ca la deal cand stai in coloana, coloana mai se opreste mai pleaca, bun, toti li se bagau in fata, si tiristi cum apucau sa faca si i ceva demaraj trebuia sa opreasca ca deja cei din spate il depaseau si el ramanea undeva in loc.
    E cinstit ca intr-un deal cu coloana toti smecherii sa-ti intre in fata si tu in loc sa faci 1 km in 2 min. faci de fapt in 20 min.???
    Si coloanele aveau cred ca 20 km.
    Asa ca, neamtul ne-a mai dat o lectie de viata, in germani nu se intampla asa ceva chiar daca la ei coloanele sunt pe cativa km la deal.

  21. deviati de la subiect prieteni mei cei din clip sunt dusi rau nu e nici un deal e doar o sosea cu 2 benzi si ei sunt asa de prosti incat pun viata altora in pericol si o spun simplu chiar daca e linie continua chiar ai de gand sa mergi cu 20 la ora pe o sosea de 5Km fii serios bineinteles ca nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *