Amintiri din Epoca de Aur – Tovarasi, frumoasa e viata! (trailer)

amintiri-din-epoca-de-aur-tovarasi-frumoasa-e-viata-trailer

Un film scris de Cristian Mungiu si regizat de Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu, Contantin Popescu si Cristian Mungiu

Amintiri din Epoca de Aur ecranizeaza cele mai cunoscute legende urbane din Romania anilor 80 recuperind umorul care i-a ajutat pe romani sa supravietuiasca perioadei

Inca de la primele replici, in fata ochilor mi s-au perindat imagini din  vremurile de inainte de ’90. Asta inseamna ca filmul pare a fi unul reusit, parerea mea.

[flv]http://www.youtube.com/watch?v=6d6DuN0PKgM[/flv]
[via vivi, thx to mariusescu]

bullets

9 Comments

  1. ca de obicei in filmele romanesti sunetul este prea tare si nu se intelege ce zic personajele.

  2. Pt toti care spun despre filmele romanesti chestii de genu: “ce porcarie” “e praf” si altele doar din motivul ca sunt romanesti pot sa le transmit doar ca: sunteti praf.
    Echipele romanesti care lucreaza in cinematografie sunt printre cele mai apreciate din lume. Avem in Romania CEL MAI MARE STUDIOU CINEMATOGRAFIC din partea asta de Europa(are aprox 800m lungime, 200 latime si peste 70 inaltime) Se trag in Romania zeci de filme straine si ies perfect.
    Filmele romanesti nu ies asa doar din lipsa de bani, pt ca romanul e cu torentele si dc-ul(cei de moda veche) si moare daca da 15 RON pt un film (care il vezi la o anumita calitate, cu o sonorizare buna si etc)…. Ma rog, pot sa tin o filozofie intreaga de ce nu mai sunt cinematografe in romania si de ce majoritatea filmelor romanesti sunt mai greu de digerat (necomerciale)….

  3. Lasa frate, ca pe vremea aia daca furai un ou, erai amendat cu 5 % din salariu, iar daca furai un bou, sigur nu mai furai a doua oara, si sigur si familia nu se mai lafaia cu tata ca e tare si are relatii.

  4. pun pariu ca la Braşov apare în cinematograf la două luni de la lansarea în Bucureşti.
    C-aşa-i la noi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *