Blog de inspiratie pentru micul dejun

mic-dejun-sanatos

Zilele astea am aflat de o campanie care vrea sa aduca micul dejun la standarde europene in casele noastre. Blogul pe care se intampla toata actiunea, micdejunsanatos.eu, vrea sa vina in ajutorul vostru cu retete sanatoase pentru diminetile in care nu aveti inspiratie sau pur si simplu nu aveti chef de pregatit ceva de mancare.
Cati dintre voi n-ati sarit micul dejun pentru ca v-ati trezit tarziu? Tnuva a pornit campania pentru micul dejun sanatos tocmai pentru ca sariti cea mai importanta masa a zilei. Am inteles de la ei ca obiceiul de a sari micul dejun ajunge sa te faca sa te rounjesti in timp si contribuie la cat de buna sau proasta este ziua ta de munci/scoli. Si eu am avut zile proaste in care nu mancasem de dimineata si va spun ca face diferenta.

Ca sa ne fie mai usor sa luam micul dejun in fiecare dimineata, blogul micdejunsanatos.eu se transforma, pentru o luna, in cartea de bucate pentru dimineata. Trimiteti acolo retetele voastre si votati-le pe cele care va plac cel mai mult. Asa ajutati omul de rand sa isi aleaga si el un mic dejun misto si ii dati sanse autorului sa castige un premiu saptamanal. Puteti participa si voi. Nu exista limita de cate retete puteti pune. Inspiratie sa fie.

Pe langa concurs, Arhi si Visurat vor fi si ei partasi in fiecare dimineata la campania asta pentru micul dejun. Ei vor testa retete si vor scrie parerea lor sincera despre ce e bine si ce nu e bine sa mananci la primele ore din zori. Puteti sa ii urmariti tot pe micdejunsanatos.eu sau pe blogurile lor, cum se trezesc si isi fac tot felul de combinatii la micul dejun. O sa fie interesant sa ii urmarim. 🙂

Bun, hai sa ii dam drumul si sa trimitem retete de dimineata. Gasiti pe blogul micdejunsanatos.eu exact modul in care se compun retetele si ce trebuie sa contina. Sa mancam, deci, de dimineata si sa vedem ce se intampla.

Nu uitati sa si votati cele mai bune retete sau sa le adaugati pe ale voastre.

bullets

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *