bullets

14 Comments

  1. Nu consider ca a fost prostie.Ci un accident si un miracol in acelasi timp deoarece bebelusul nu a patit nimic

  2. Nu a fost prostie, a fost o clipa de neatentie (femeia si-a tras pantalonii pentru literalmente 3 secunde) si o coincidenta nefericita cu final fericit.

  3. Cred ca atunci cand si-a vazut copilul a fost cea mai mare usurare din viata ei :))

    * si apropo, noul logo e hidos in comparatie cu cel vechi.

  4. imprudenta se numeste …

    bine ca a fost ok pana la urma

    http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,26219171-601,00.html

    This is the video Victorian police, rail authorities and an immensely relieved family of the baby still can’t believe.

    Having watched in horror as a three-wheel pram holding her infant son rolled off a suburban railway platform into the path of a 250-tonne train, a Melbourne mother took him home with injuries no worse than a bump on the head.

    The extraordinary CCTV footage shows the pram and baby being dragged 30 metres as the distraught mother screams at the driver to stop and stunned commuters look on.

    Yet remarkably, once ambulance officers were able to retrieve the child, they found him virtually unharmed. “Apparently, he needed a nap and a feed,” quipped instensive care paramedic Jon Wright.

  5. am vazut si eu azi dimineatza pe cnn…a fost fant si de aia a fugit caruciorul, o clipa de neatentzie

  6. Nu e prostie, doar momentul x la timpul y. Bebelusul norocos…Exact ca tipul din Romania peste care a trecut metroul si nu a patit nimic…doar o mica luxatie de la cazatura intre sine…

  7. Oricum ar fi, mama respectivului bebelus o sa aiba intiparita imaginea trenului toata viata… Pana si-a dat seama ca nu a murit au fost niste momente ingrozitoare. Cand astepti trenul si-l mai si auzi ca vine nu stai asa linistit mai ales cand ai un copil langa tine, chiar daca este in carucior sau langa tine… Bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav si cu ocazia acestui filmulet sunt convins ca parintii o sa fie mult mai atenti, cei care au vazut si au priceput…

  8. cand eram mica vreo 2-3 ani ,m-a lasat mama 5 minute singura la joaca cand s-a intors eu bausem deja din sticla de motorina pe care am dibuit-o ascunsa de altfel . am stat in coma cateva zile . dar mi-am revenit dupa cateva luni eram ok.
    Acum am un bebe de 1 an si putin vreti sa stiti cum stau cu ochii pe el ? ca pe butelie ! stiti cate boacane totusi reuseste sa faca ? multe !
    e greu cu copii ptr. o mama ! cine are copii intelege cine nu presupune si se da cu parerea !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *