24

24

Opera mea bizară, 24 de apeluri..

Un tip s-a gandit ca ar fi bine sa faca o compilatie a participarilor sale in cadrul unor astfel de emisiuni, imaginile de mai jos fac parte dintr-un un fel de arhiva personala. Ce a castigat din asta? Pai ….


bullets

23 Comments

  1. 24 de apeluri reuşite + 6(aproximativ) nereuşite = 30 apeluri x 1.19euro/apel =35.7 euro (aproximativ 165 RON prin rotunjire)

  2. 6 nereusite? n-are cum. minim 100 pentru 24 reusite. nici macar nu e amuzant. de atatea apeluri mai bine dadea solutiile sa isi recupereze niste bani. si reactiile adelei sunt chiar bunicele. “indianul are doar 2 picioare”.

  3. Datorita lui si a celorlalti “nebuni care nu au ce face cu creditul/abonamentul de pe telefon”, nu mai suntem nevoiti sa le vedem zilnic pe duduile de mai sus.Am castigat cu totii.Emisiunile de genul asta sunt interzise acum.

  4. ptr cristi shi restu care cred k tipul ar fi vorbit p banii lui … deshi sunt mai mult k sigur k nu a facut asta … oricat d tampit ai fii … nu faci caterink p banii tai d banii tai … cred k cine vrea sa inteleaga intelege …3

  5. Nu neaparat trebuie sa va legati de factura lui.. poate a fost pe telefonul firmei. sau poate a gasit o cartela (pe abonament) si si-a facut de cap.. 😀

  6. Eu sunt autorul filmuletului si vreau sa va
    asigur ca totul a fost pe banii mei si am facut-o de dragul amuzamentului….si trebuie sa recunosc…la un moment dat mi se cam pusese “pata” pe Adela in sensul bun al cuvantului. Multumesc Fulgerica pentru ca
    imi promovezi opera pe site-ul tau !

  7. Ba, asta cred ca se masturbeaza dupa ce le vede pe tipele astea cu sanii mari cum replica indignate la glumele lui vulgare…. un lucru e clar, n-are prietena… asa e bei?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *