bullets

12 Comments

  1. ce grozav ti so fi parut tie sa pui asta pe blog…la fel ca aia de la stirile de la ora 5, faceti spectacol din nenorocirile oamenilor…si inca ceva, am intrat pe linkul asta ca mi l-a dat un prieten, nu pentru ca as avea vro placere sa vizitez blogul asta

  2. @Alinutza adica o poezie ….
    In primul rand e rupta de beata muierea … nu a realizat decat cand s-a oprit trenu ;))

  3. Garnitura de metrou n-are grapa in fata ca la tren, sa mature molozul de pe sine. Are o garda consistenta pana la traverse, ca la un camion. Poti sta bine intins pe centru intre cele doua sine si nu ai nimic, mai ales ca incetineste in statie. Amintiti-va clipul cu copilul cazut cu tot cu carut intre sine, peste care a trecut metroul in viteza si copilul n-a patit nimic, fiind exact intre sine.

  4. Radu!!! Chiar e grozav!! Si tu – cred ca te-ai trezit constipat ieri dimineata! Asta nu e o nenorocire, din contra!! 😉 Si daca nu ti-a facut placere sa vizitezi blogul asta, pentru ce te-ai mai obosit sa-ti pierzi 30 de sec din viata sa comentezi la articol? Mai bine ti-l petreceai pe o toaleta, sa-ti rezolvi constipatia…sa nu devina cronica :))

  5. ca sa-ti raspund la intrebare, probabil ca mi-as fi murdarit pantalonii rau de tot. Lucru pe care cred ca l-a facut si femeia (barbatul?) in cauza. Si nu stiu cat de beat(a) era. Voua nu vi s-au taiat niciodata picioarele de la lucruri mult mai putin importante decat pierderea propriei vieti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *