Panic Attack – 2009

panic-attack-2009

“Ataque de Panico” este un scurt metraj extrem de interesant  in care este descris atacul unor roboti uriasi asupra orasului MonteVideo (Uruguay). Tinand  cont ca la film au lucrat (doar) doi oameni timp de sase luni iar costul productiei a fost de (doar) 300 $, efectele speciale se prezinta peste asteptari. Veti recunoaste cu usurinta coloana sonora din  “28 Days Later” (“In the House – In a Heartbeat”).

Enjoy it!

[flv]http://www.youtube.com/watch?v=-dadPWhEhVk[/flv]

bullets

12 Comments

  1. memepistu – daca iti imaginezi ca am 16 ani, cosuri si singura mea ocupatie este blogul atunci te inseli. Nu te roaga nimeni sa intri aici, poti merge frumos catre bloguri/site-uri care se ridica la nivelul asteptarilor tale. Vezi pe undeva bilet de intrare aici? Nu.

    Atunci incearca sa arati un pic de respect sau daca nu poti, incearca alt+f4 sau intelegi tu, nu te obliga nimeni sa intri aici.

  2. hmm… nerivi?
    in alta ordine de idei ar trebuii vorbit cu artisti romani care dau mii de euro pe vidioclipuri si le filmeaza in apartament la otv… exista aletrnativa… de banii aia le plateste si hotelul 🙂

  3. interesant … chiar mi`a placut … parca a fost shi mai interesant cand ai spus k a fost facut d doar 2 oameni cu bugetul ala ptr sandwish`uri shi cola ce le ajungea cred doar pentru 6 luni …daca erau shi fumatori trebuiau sa il dubleze :))

  4. Nu e cazu sa te oparesti!Imi place mult ce postezi pe blog,doar ca critica asta nu e d-aia rautacioasa,nici vorba de asa ceva.Era doar o simpla intrebare fara nici un fel de aluzie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *