De ce iubim cainii?

de-ce-iubim-cainii

Gracie nearly cries during her owner’s homecoming from Afghanistan.

Pardon, de ce ne iubesc cainii pe noi? Cei care au animale pe acasa vor intelege exact ce se intampla in imaginile urmatoare (hai sa nu aducem vorba despre pisici, astora li se cam rupe de astfel de momente).

Sports Videos, News, Blogs

Tipul tocmai s-a intors din Afganistan, va dati seama ce a prins clipul asta pe la americani.

bullets

30 Comments

  1. Gay , mai stiu eu un “potaie” care se comporta lafel cand ma intorceam de la paine sau cand ieseam din baie … era disperat omu ! 🙂

  2. Tin sa mentionez ca daca plec sa zicem o saptamana, motanul meu nu mai stie, se freaca de mine, se intinde pe jos si nu mai poate de drag … si in general are foarte multa personalitate si nu vine sa-l mangai, cea ce m-a mirat foarte mult la inceput, deci sa nu mai ziceti ca toti pisicii sunt libidinosi.

  3. Am un shitzu care azi face 9 ani, la fel face cand vin acasa, dar mai ales cand vine acasa doamna mea.
    PISICILE SUNT PERVERSE!

  4. si eu am pisica si daca nu ma vede o saptamana nici nu prea ma baga in seama pana isi “aduce aminte” cine sunt, dar inainte sa plec, daca vede bagaje se freaca de mine si vrea sa intre in bagaje si parca vrea sa o iau cu mine sau sa nu plec deloc.

  5. Pisicile nu sunt perverse ba, doar ca nu sunt dispuse mereu sa se linguseasca si sa faca tot ce vreti voi.

  6. pisicii sunt libidinosi *btw asta e cea mai tare serie de comentarii :))

  7. Pe mine cand m-a revazut Cora a mea dupa 3 ani s-a comportat la fel, si stiu ca orice caine face la fel – de-aia cainele e “prietenul cel mai sincer si mai devotat al omului” (e o axioma asta, nu o afirmatie).

  8. Paul, fii mandru de mine :)) Am salvat o pisica ce a cazut de la etajul 10 🙁

  9. @Antheea – pai cum? Mai poate sa cada de vrea doua ori ca tot bine o sa fie. 🙂 Oricum, bravo!

  10. pe mine nu prea ma baga in seama in mod normal,dar daca lipsesc o saptamana innebuneste cand ma vede,e in culmea fericirii,se mangaie de picioarele mele,se rostogoleste pe jos,purr purr,toarce cu sonor :))
    daaaa,e vorba de PISICA mea!!! :)))

  11. A cazut de la etajul 10 la etajul 1, si-a rupt un picior, si`a fracturat bazinul.Dupa care a cazut de la etajul 1 la parter.Nu cred ca ar mai supravietui altei cazaturi.Cred ca e la penultima viata

  12. M am spart de ras, geniala faza cu “pisicii sunt libidinosi” bravo baieti! :)))))

  13. Cred ca asta e un caz clasic in care tipul e iubit mai mult de caine decat de nevasta/iubita. Glumesc. Oricum, imaginile sunt superbe!

  14. Pisicile sunt libidinoase. (sic!)
    am un teckel si face asa zilnic, e incredibil ce mult ne iubeste si ce dependent e de prezenta noastra…pisicile sunt interesate si perverse…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *