Krisowelony – Nici un inger

krisowelony-nici-un-inger
Nu mi-am dat inca seama daca astia au facut videoclipul asta la misto sau daca chestia asta e chiar pe bune. Chiar are de toate: arme, droguri, femei cu sani mari, mafioti, freze de cocalari, geci cu gluga si puf, masini puternice, baieti de cartier, breakdance, discoteca, bauturi tari, o poveste de dragoste, sepci, un camel toe de grasa si cate si mai cate.
Toate aceste elemente apar in doar cinci minute de videoclip. Bravo Spielber mic, ti-ai meritat banii!

Totusi, la o privire mai atenta zic asa: totul e pe bune!!!!!!!! Pregatiti-va fierea!


[thx to anothergxg]

Update: Se pare ca trupa chiar exista si ofera si interviuri, pe bune! – link [via Ingineru]

bullets

23 Comments

  1. vaaaiii o parte din videoclip a fost filmat in Targu Mures!! nu pot sa cred ca retarzii astia locuiesc in acelasi oras cu mine… la noi nu prea sunt manelisti.

    defapt asta e o manea pe ritm de dance

  2. si zici ca alealalte 2 vite sunt INCA de vanzare?……poi le cumpar eu ….2 ron pe cap de vita furajata….dar numai daca le dai cu lant cu tot….. :)))

  3. maaaamaaa cat de penibili pot fi. pana si sticlele de bere de pe masa is sigilate. iar joiana aia care cica e vocalista sta cu mainile alea de zici ca-i impaiata. mi-e groaza. as vrea sa fug din romania cat mai repede.

  4. Exista doua posibilitati. Pentru cine a prins perioada filmelor de “super-actiune” inchiriate pe casete video, avem in fata un clip excelent (serios). Toate cliseele plus stilul coloanei sonore sunt ca un flashback.
    Daca insa ce am spus mai sus nu are legatura cu ideea din spate.. atunci.. pfff, nasol 😀

  5. nu se poate asa ceva!!!… nu pot sa cred k exista asa ceva!!!… :)))

  6. nu,eu nu crede ca e pe bune,prea multe clisee.. iar daca totusi e pe bune,e foarte grav :)))

  7. acest clip a fost dat si pe antena 1 la neatza cu razvan si dani.radeau aia de se c***u pe ei.oricum industria muzicala din romania se duce pe rapa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *