Inca o dezvaluire socanta

inca-o-dezvaluire-socantainca-o-dezvaluire-socanta

Dupa faza cu Basescu, palma si copilul (btw, prevad aparitia unui cantec popular bazat pe subiect. Stiti voi, ca cel despre cureaua lata), in cadrul unei emisiuni de real succes s-a mai dezvaluit natiunii  un material destul de compromitator. In premiera!

Domnule Basescu, vrem eplicatii! De unde atata cruzime? De unde?


Urmeaza episodul implicarii lu’ Traian in moartea lu’ Michael. Tineti aproape!
😀

[via zoso]

bullets

29 Comments

  1. nu ti se pare penibil faptul ca tu faci caterinca de asa ceva? nu e ceva care merita atitudinea asta, pentru ca e vorba de presedintele nostru, care din pacate, in momentul asta e un mare zero. Oricat ar da-o la intors, filmuletul e adevarat si nu cred ca vrem ca presedinte o persoana care e in stare sa loveasca un copil, orice ar fi facut el. Voi merge la vot si voi vota geoana – antonescu – johannis! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  2. dumi – cand ai pus mana ultima oara pe un Photoshop? Ai idee cu ce se mananca? Ai auzit de SFX?

  3. Mi se pare gretos cum se ia in deradere gestul lui Basescu. In orice alta tara normala deja ar fi fost obligat sa renunte la candidatura… stau strainii si se uita la filmulet si se minuneaza cum omul asta a ajuns in turul 2 si chiar are sanse sa castige. Asa cum s-a izolat pe scena politica romaneasca, asa o sa ne izoleze si fata de restul europei daca mai prinde 5 ani.

    Si daca poate sa creada cineva ca e vorba de trucaj aici, atunci nu stiu… poate chiar il meritam pe Basescu. Uitati-va la reactiile celor doi oameni de langa, uitati-va la reactia copilului cum duce mana in sus sa se protejeze… asa ceva nu poate fi trucat.

    Si nu va mai dati experti ca oricine stie f bine ca fara caseta originala si fara camera cu care a fost filmat videoclipul, nu se poate stabili daca a fost sau nu trucaj. Va bazati pe pata aia de lumina de pe fata copilului, insa uitati ca in fata sa era o scena luminata din toate colturile. Si va bazati pe rapiditatea miscarii mainii lui Basescu… pai oare nu asa e normal cand tintesti sa lovesti ceva ? Ca sa nu mai zic ca daca te uiti pe chelia sa, se vede clar cat de naturale sunt umbrele.

    Mi se pare si stupid ca tre sa discutam despre asta, cand ar trebui sa discutam despre cum o buna parte din romani vor sa mentina in functie un presedinte ce loveste minori, da cap in gura la ziaristi, ii injura in toate felurile si se comporta cu institutiile statului ca si cum ar slugile sale personale.

  4. Am vazut ca are mana telescopica, dar acuma si picioare de fier?
    🙁 …saraca musculita.
    PS> din cauza celor ca DUMI, sunt multi care vor crede ca e pe bune…chiar si musca.
    Ce urmeaza?
    Inca o dezvaluire socanta””Base si incalzirea globala.

  5. a 3 descoperire despre Basescu:

    Imnul campaniei: Maneaua Basescu presedinte, cantata de Guta si roxana .

    WTF…

  6. Ori esti moldovean ori esti moldovean. sa zici merci ca nu si-a scos unealta sa se pise pe ala. plus, ca nu poti garanta precizia si faptul ca pustiul a fost lovit. la fel, oricit ar fi oricine de presedinte poate la orice ora sa faca o faza de genul. nu esti de acord, atunci intoarcete in comunism. Nu sint pro-Base sau anti-Geoana dar cu chestii din astea PSD-ul (…in el) ma lasa rece. Mai lipseste caseta cind(daca este) si daca i-a tras-o la mumu lu’ Udrea. Si daca a acut-o ce ? E barbat in primul rind, nu presedinte.

    @Mynsc – ala e presedinte jucator cu adevarat 😉

  7. Astia ar face orice doar ca sa il puna pe Base intr-o lumina proasta, dar binele intotdeauna invinge iar Basescu va castiga luptamorala impotriva lor si chiar alegerile.

  8. Imi place ce intorsura a luat povestea cu copilul batut. Toata lumea rade de cretinatatile astea lansate de PSD din disperare. Basescu este cel mai potrivit om sa conduca tara inca 5 ani de acum in colo.

  9. Bai fratilor ..vreau sa va vad cu prostanacul de
    Geoana cum o sa stati ca sobolanii si o sa va manance PSD ul :)) Numa bine va doresc :)) voi va alegeti viitorul si se pare ca-l vreti PSD-ist

  10. Trebuie sa recunoastem ca Basescu ramane solutia pentru un viitor mai bun.

  11. da, sapt asta pana la turul 2 e posibil sa aflam de cine stie ce crime oribile savarsite de basescu! e rusinos ce se intampla! si e si mai rusinos sa crezi intr-un filmulet vechi de 5 ani, chipurile, care a aparut chiar acum! hai sa fim seriosi!

  12. eu il votez pe votez sincer.t ca am o idee despre photoshop si mi-am dat seama ca filmul este trucat.geoana e un fricos mincionos si nu are ce cauta pe postul de presedinte

  13. Ce mare e gradina domnului…tre sa fi redus rau ca sa il votezi pe Basescu…

  14. cum sa perpetuezi o greseala? daca vezi ca nu iti merge bine, cum sa alegi tot raul? cum sa alegi ministri lui Basescu, ministri ca Berceanu care platesc cica 13 milioane de euro pe un km de autostrada? Cum puteti fratilor?

  15. robert, sa ii rogi pe aia care va instruiesc la sedintele de postaci sa va invete ca filmele se modifica cu … adobe premiere sau after effects nu cu photoshop

  16. Am auzit ca a azi, pe la pranz, Băsescu a lovit cu pliciul un tantar doar pentru ca si-a permis sa bazaie fara motiv. Doamne, cat de crud este omul asta!!! Cred ca disparitia dinozaurilor tot lui i se datoreaza.

  17. Acest clip scoate la iveala metoda de producere aplicata pentru obtinerea clipurilor anterioare. 😉

  18. sunteti amuzanti cu totii :)), chiar credeti ca daca e Base sau Geoana presedinte o sa ne fie mai bine sau mai rau =)). Iar in legatura cu PSD si PDL au fost amandoua partidele in parlament si au condus tara pana acum 2 luni, o duceti mai bine? Toti sunt la fel, deci e ca in filmele cu prosti, oricare ai vota, tot rau o sa iti fie :)).

  19. V-am spus ca tipul este violent? Nu m-ati crezut. Am auzit ca a gadilat-o pe Maria obligand-o astfel sa scrie o crisoare deschisa (el a deschs-o sa se asigure ca a scris ce i-a dictat el!) de protest lui Dinescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *