Categories
chestii

Recomand calduros…

dailycotcodac

Poate ati observat ca din cand in cand pun, la rubrica de linkuri, cate un link spre Daily Cotcodac. Unii dintre voi poate il stiu pe Julius de pe vremea cand scria (doar) la Visurat. Daca nu ati intrat inca pe blogul lui, va recomand sa o faceti incepand chiar din acest moment. Puteti chiar sa vi-l salvati la “favorite” pentru ca e unul dintre putinele bloguri care merita citit cu adevarat (poate imediat dupa al meu, treaca-mearga! 😀 ).

Daily Cotcodac este un site de umor si contine doar texte scrise de Julius si echipa lui (Groparu, Petreanu, Visurat, Radu Pirca s.a.). Personal, dintre  rubricile  de acolo pot spune ca  am ca favorite textele din seriile “Aventurile bravului soldat Julica” sau  “Republica Dristor” insa toate postarile sunt amuzante, dupa parerea mea e un site cu un umor peste Catavencu. Mai multe nu va spun ca poate ati ametit deja de la atatea detalii, intrati singuri pe Daily Cotcodac si vedeti cam cu ce se mananca. E timpul sa va faceti singuri o parere pe care, desigur, o puteti impartasi si aici, intr-un comentariu la acest post.

P.S. Era sa uit un lucru destul de important: cred ca vorbim despre  singurul blog din Romania care are si un sindicat denumit “Cotcodacii” – Sindicatul Comentatorilor de pa Daily Cotcodac. Va dati seama? Astia au si cer drepturi….

5 replies on “Recomand calduros…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *