Mass Media te invata cum sa furi sau sa dai in cap

mass-media-te-invata-cum-sa-furi-sau-sa-dai-in-cap

Adica nu, stati un pic ca nu prea e bine ales titlul. Mass Media iti ofera gratis retete prin care tu, cetatea roman aflat intr-o tara afectata de criza economica, nu trebuie sa iti pui creierul la treaba ci doar sa conspectezi putin pentru a gasi cea mai buna metoda prin care te poti imbogati rapid. Pentru asta ai nevoie de: conexiune la internet si ceva timp petrecut in fata televizorului – zilnic, intre orele 19:00 si 20:00.

Conspectul pentru ziua de astazi l-am facut eu mai jos, metodele sunt evidentiate cu bold:

1. Hotnews:

Potrivit  reprezentantilor altor companii de recuperare, cel mai greu de depistat sunt firmele de apartament, care sunt infiintate special pentru a elibera adeverinte de salariu, iau 20 de credite, dupa care dispar. “Sa infiintezi o firma cu un capital minim de 200 de lei te costa in jur de 100 de euro.

Inchiriezi un apartament pentru 6 luni, si te apuci sa dai adeverinte tuturor prietenilor. Am avut asemenea cazuri cu zecile. Dadeau cate 40 de adeverinte, iei 40 de credite a cate 7-8000 de euro ca sa nu bata la ochi si cu cei peste 300.000 de euro obtinuti pleci in strainatate si stai pana ti se prescrie fapta“, spun oficialii unei companii specializate in recuperare.

stirea completa – aici

2. Videonews

Cei doi foloseau metoda “revista”, adica in timp ce o persoana scotea bani de la bancomat, hotul incerca sa o convinga sa cumpere o revista, pe care o aseza peste bani, dupa care lua banii si fugea.



stirea completa – aici

3. Nu am gasit stirea cu numarul trei (care-i tot de astazi) insa internetul e plin de alte “exemple”.

….tinerii aflaţi într-un Opel Astra de culoare neagră, au oprit la o benzinărie din zona campusului universitar de la intrarea în staţiunea Mamaia. După ce au umplut rezervorul maşinii cu benzină, cei doi s-au urcat în autoturism şi au demarat în trombă, fără să plătească.[..]  Poliţiştii au descoperit că autoturismu  avea numere false de înmatriculare…

link

Concluzia mea? In fuga dupa rating, ziarele si televiziunile incearca sa ne expuna informatii cat mai exacte si sa cuprinda cat mai mult material insa de cele mai multe ori gresesc – parerea mea – deconspirand si metoda folosita la infractiune.

Ce e de facut?

P.S. Tocmai ma uit la niste stiri sportive unde admir un  amplu reportaj cu un subiect interesant si cat se poate de sportiv: cum se pisa un portar in timpul unei partide. Ce rapid a fost, cum a sarit in spatele portii, a ingenunchiat, si-a tras un crac la pantaloni, s-a pisat  si s-a intors rapid in poarta, exact la timp ca sa isi salveze echipa de la gol.  Stire la fel de exacta si cuprinzatoare.

bullets

8 Comments

  1. Aia cu portarul e cu atat mai interesanta cu cat cei care “atacau in valuri” erau cei de la Unirea Urziceni. Nu cred ca-si permitea Lehmann sa plece din poarta daca jucau cu alta echipa :))

  2. Suntem un popor de poeti si de fotbalisti.Nu neaparat in ordinea asta.

  3. faza cu numerele false era usoara si cred ca toti o stiam daca era ceva :))
    insa celelalte sunt super incredbilile si usoare, dar nah.. ca sa te bagi iti trebuie cojones 🙂

    portarul ce sa faca… trebuia atunci :)) e un privilegiu pentru el

  4. cum fac si eu rost de o adeverinta precum am facut practica in mass media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *