Ultima ora: Suntem in pericol!!!

ultima-ora-suntem-in-pericol

Emag.ro ameninta lumea fizica!

Cel putin asa zice nenea asta,  pardon, Mos Craciun (prof. doct. Leonida Bucium).

Sincer, Lorin Fortuna trebuie sa fie si el implicat altfel nu concep. Balaurieni, serpilienii, vulturienii sunt pe cale sa demaste  o conspiratie pusa la cale de un binecunoscut magazin online de pe la noi.

Daca asta se vrea o campanie de publicitate pentru Emag atunci as considera-o campania anului! Insa daca stau sa ma gandesc mai bine, parca lipseste ceva…


[via rezistenta]

bullets

10 Comments

  1. Viral subtil , pentru ca trebuie sa fi retardat sa crezi ca e serioasa treaba cu mosul asa ca o sa intri pe site cu incredere deplina pentru ca ce e refuzat de un nebun atrage.

  2. Chiar ca suntem in pericol…cu astfel de specimene ca dumneata!!!!!!!!!!!

  3. Vai cat de tare “laptop de ultima generatie prin care civilizatiile extraterestre se vor infiltra in casele noastre…” Alienware:))

  4. Ade asta e si ideea promovarii siteului , iti spune sa nu intrii si intrii , nu e omul lunatic , doamne sa iti desenez?

  5. Daca va prind prin sectoru 5 cu mosu ala nebun si cu reptilieni, gorilieni, pestilieni sau ce-or mai fi, pun ferentarilienii pe voi. Si va fi vai de voi! Garantat VanGhelie !!!

  6. Da, Mada, I get it! Dar tu l-ai auzit pe nenea ce debiteaza? In scop comercial sau nu, abereaza cu succes! Salutam blogerienii!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *