Igor Presnyakov si chitara lui

igor-presnyakov

Numele artistului de mai jos este Igor Presnyakov iar impreuna cu chitara lui va vor face o seara mai frumoasa. Garantez!

Cover-uri dupa Lady Gaga – Poker Face & Sweet Child O’ Mine – Guns N’ Roses , Californication – Red Hot Chili Peppers si multe alte piese remarcabile,  omul asta chiar se pricepe.


Aici gasiti extrem de multe cover-uri dupa alte piese memorabile.

bullets

6 Comments

  1. @gryphon. nu, nu`i da, poate peste vreo 20 de ani

    dap, omul e chiar le pune frumos pe chitara.
    Din categoria chitaristilor de youtube cel mai bun mi s-a parut mie totusi “soymartino” (repertoriu extrem de variat, de la patricia kaas la eminem)

    Pentru ca suntem totusi intr`o zona a chitaristilor necunoscuti nu am sa pun aici ceva consacrat, ci un profesionist, de care totusi poate nu ati auzit, dar care merita:

    Fulgerica, enjoy !

  2. bine ca nu m`am uitat la data postului..eu asta am gasit incercand sa gasesc mai multe Igor Presnyakov

  3. Are dreptate Lepka, nu ii da clasa, in primul rand pt ca nu el face toate aranjamentele melodiilor care le canta, ci altcineva, pe cand in cazul lui Igor el face tot, iar pasiunea cu care canta Igor melodiile este inegalabila. Probabil la varsta lui Igor va fi mai bun ca el. Oricum adevarata chestie grea (desi nu pare) e in aranjarea melodiilor nu in cantarea lor.

  4. Asa e , nu ii da clasa. Canditiva cat de greu e sa aranjezi o melodie dupa bas, voce, si ritm. Pe care trebuie sa le canta concomitent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *