bullets

20 Comments

  1. imi imaginam altfel treaba asta …
    1.sparge televizorul
    2.isi toarna benzina in cap
    3.isi da foc
    4.fuge pe camp urland pana cand cade lat

    ….de vis

  2. cam multa poluare si violenta gratuita pentru un clip care promoveaza… daca ramanea macar la faza cu tarnacopul [desi cam violenta si asta] mai mergea.
    cred ca se poate remodela, mult mai… civilizat [asta presupune cultura, nu?!]…

  3. frumos. Mai are inca 2 chestii Chirila: Scrisoare care Fat frumos şi scrisoare catre adolescenti( sau ceva de genul asta)

  4. Chirila cam si-a luat-o in cap, ar trebui sa isi vada de treaba lui caci nu este el in masura sa ii invete pe altii, mai ales pe copiii astia si asa vai de mama lor!

  5. Poate asa sa faci cand telecomanda nu e la tine. La televizor poti sa privesti si discovery/natgeo/viasat explorer+history etc. Am multi prieteni care nu se uita la televizor ca-i naspa, ca-i trendy sa nu te uiti la tv si sa-ti cumperi carti date impreuna cu ziarele si sa nu le citesti niciodata. prost chirila si prost exemplu… Schimba canalul!

  6. Cica asta avea si scenariu. Mi-o fi scapat…
    Da’ serios acuma…nu putea doar sa-i dea pe mute? Era musai sa-l omoare? Asta e ca si cum ai vedea un tip care asculta tare manele in autobuz si in loc sa incerci sa-i zici sa dea mai incet, ii futi una cu tarnacopul in fatza si daca nu se linisteste, ii dai si foc.

  7. rog manelisti sa se abtina si sa nu faca comentari,,,, gunoaielor ,mizerilor ce sunteti.super clip.

  8. Ma voi macar a-ti vazut ce era la televizor inainte sa il distruga? Numai prosti, manelisti si niste cacaturi de emisiuni. Si ce aveti impotriva lui de ziceti ca nu e moral? ca eu nu-mi dau seama.

  9. baiatu’ care scrii “a-ti”, tu esti ala educatu’? ce nu intelege lumea normala e ce-a avut Chirila cu obiectul “tv”? Nu=ti place, schimbi postul, de aia ti-a dat God liberul arbitru. Adica vine unul mai dictator si imi sparge tvul la care eu ma uit doar la desene? Sa avem pardon, dar asta nu e mod democratic de a impune ceva…pe bune, si cum mergea tvul ala in camp, alimentat din curu’ lui Chirila sau cum?

  10. Greseala cu “a-ti” mi-a scapat. Nu am zis ca sunt educat.

    Problema e ca nu prea mai aia pe ce schimba. Si nu te teme ca Tudor nu facea aluzie la desenele tale.

    E doar un filmulet. Ce are daca tv ala merge in camp?

  11. total neinteresant ,deci n-a demonstrat nimic,nu e nici o diferenta intre ceea ce face el si ce se vede la tv!!!

  12. SEC. A incercat el ceva, dar nu i-a iesit. Problema e ca nu sensibilizezi un incult dandu-i foc televeizorului…se duce la vecini si tot se uita sau se baga in masina si da drumul la Radio Zu. Un om care gandeste cat de cat pt el isi da seama ca nu ai ce vedea la TV. Eventual un Discovery/NatGeo.
    Nu prea vad rostul clipului. Mesajul este ceva evident oamenilor cititi si ceva total neinteresant pt. ascultatorii lui Buzdugan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *