bullets

13 Comments

  1. Da’ cu ce putere iese sucul ala sau ce e. Foarte aiurea reclama in sensul ca nu e de difuzat peste tot la TV. Si ne mai intrebam de ce au copii sifilis si virusul HIV la 10 ani…

  2. nu cred ca ruleaza pe tv poate decat in emisiuni gen apropo tv [parca asa ii zice nu?].
    puteau totusi sa arate ca sticla aia se goleste si nivelul de cola scade, cum e normal 😛

  3. Hai frate nu mai disecati aiurea reclama,voi chiar nu puteti sa va bucurati de o reclama in care apare o pereche de tate?Sau nu aveti voie sa vedeti asa ceva si postati in tipii fideli?Aia cu copii bolnavi de hiv la 10 ani e de la ace infectate si mama curve care nasc copii direct bolnavi.Nu va mai KK-ti pe voi.savurati reclama ca d-asta a pus-o bullets aici.Iar cacanarii de la CNA ar trebuii sa se arunce toti de la etajul 1 sa-si rupa cate un picior fiecare ,le-a trebuit ceva timp pana sa baneze reclama cu “De cand sotul meu baga vaporul in port…bla bla!”niste incopententi.

  4. poate era sticla colorata de asta nu scade nivelul.si MIhai baiatul agita sticla in final nu “vopseste peretii~` si nu ca ma dau destept

  5. De ce va agitati toti asa? In faza de la urma copilul nu isi face laba, e mai destept de atat! Doar agita sucul si il pregateste pentru urmatoarea domnisoara cu decolteu! :))) Tare reclama, exagerata, dar tare.
    @ mascoool: Asta e pe unii nu i-ar duce capul decat la o laba de moment:) copuilul a descoperit cum ar putea avea material pt mai multe deacum incolo:)))

  6. Bravos bullets! m-am intors de la munte si vad ca ai implementat “edit comment” de care ma tot plangeam eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *