10.000 $ pentru o fapta buna

Atat ofera Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC) pentru înfiintarea de fundatii comunitare în cinci orase din Romania. Aceasta suma poate fi castigata de catre acele comunitati care vor dovedi ca îsi doresc, dar si ca pot, sa înfiinteze astfel de fundatii.

Locuitorii cu initiativa din orasele din Romania pot profita de aceasta ocazie pana în data de 19 martie 2010. Pentru aceasta trebuie sa trimita catre ARC o scrisoare de intentie în care sa arate ca doresc sa înfiinteze o astfel de fundatie, ca în comunitatea lor este nevoie de o fundatie comunitara, sa identifice donatorii importanti, dar si problemele cele mai stringente ale comunitatii.

În Cluj-Napoca si Odorheiu Secuiesc, unde fundatiile comunitare exista deja, s-au inmultit spatiile de joaca, tinerii din oras au început să voluntarieze pentru cauze sociale, oamenii au fost organizati pentru a lucra spre binele comunitatiilor, iar acestea sunt doar cateva exemple de actiuni ale fundatiilor comunitare.

Toti cei interesati de infiintarea unei fundatii comunitare in orasul lor pot afla informatii suplimentare de pe site-ul programului: www.fundatiicomunitare.ro sau scriind la adresa: contact@fundatiicomunitare.ro.

Daca esti tanar, ai initiativa si te intereseaza comunitatea in care traiesti poti participa la acest proiect! Daca esti brasovean, spune si altora despre acest proiect! Sper ca acest mesaj sa ajunga la cat mai multa lume si mai ales la cei care vor sa se implice.

bullets

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *