Cosmic Gate – Barra

The German duo Cosmic Gate always keep up their rep when it comes to their productions. This new single entitled “Barra”, once again confirms their professionalism and continuous drive to deliver outstanding quality.

Astazi ascultam o productie noua a celor de la Cosmic Gate (nu sunt sigur insa cred ca tot  Alexandru Stancu ne-o recomanda 🙂 ), va sfatuiesc sa fiti atenti la minutul 1:20 acolo unde  ritmul devine demential.  Weekend placut! 😉

George are o rubrica asemanatoare si la fel de saptamanala, v-o recomand – link .

bullets

6 Comments

  1. ba dar nu va saturati sa puneti rubrici dinastea fara nici un dumnezeu, ies saptamanal sute de piese (in special trance), si toate, sau aproape toate suna IDENTIC si sunt foarte foarte plictisitoare. sa nu mai zic de faza cu “va sfatuiesc sa fiti atenti la minutul 1:20” ma faci sa bufnesc in ras. ai 20+ sau chiar 30+ de ani si iti sugerez sa incetezi cu astfel de articole care pentru un om care intradevar asculta trance sau orice alt fel de muzica buna in general, nu are nici un fel de influenta. ce ai putea face, este sa pui eventual seturi, sau chiar mai multe melodii( gen articolele cu linkuri ), atunci da, ai fi si mai productiv si cititorii tai ar avea posibilitatea de a alege melodia si ritmul care intradevar te face sa “fii atent” la un anumit minut.

  2. Man, imi pare rau… noi suntem noobs.. multumim de sfaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *