Cel mai tare film de actiune

Probabil că pe popcornul consumat la Avatar s-au dat mai mulţi bani decât a încasat Hurt Locker în toată istoria lui.
de aici

Hurt Locker – un film lansat in 2008(!?) a luat Oscaruri cu nemiluita in ciuda faptului ca Avatar reprezinta revelatia secolului ( later update: in materie de incasari).

Daca e sa ne luam dupa gusturile americanilor, orice film ar trebui sa arate cam asa:

bullets

18 Comments

  1. probabil ca daca ai 10 ani Avatar reprezinta revelatia secolului. pentru mine a fost unul din cele mai proaste filme vazute anul asta.

  2. Stefan, eu nu l-am vazut, faceam sex in timpul vizionarii. Dar pretenii mei de 9 si respectiv 11 ani mi-au zis ca e misto.

  3. Foarte inovative ambele filme. Dar a castigat cine merita; Avatar nu e chiar Titanic sa faca “prapad” la premii…
    Iar despre lansare… conteaza doar cea din SUA, doar sunt premiile lor. Putea fi si un film produs in 2000; daca nu rulase intre timp pe nici un mediu vizual in SUA, se califica.

  4. @default: merg la cinema in medie de 3 ori pe saptamana. plus ce mai vad pe acasa. cred ca vad prea multe. incercati sa faceti diferenta intre “film” si “efecte speciale”. avatar fara efectele sale speciale ramane un mare nimic. imi pare rau, cand vad un film imi place sa pun si creierul putin la incercare, nu merg doar pentru eye-candy.

  5. Avatar reprezinta revelatio secolului? Cum asa? Bine, a avut efecte speciale de nota 10 dar revelatia secolului nici gand, a fost chiar o porcarie in materie de poveste dupa parerea mea. bravo hurt locker.

  6. Salut 🙂 Am 29 de ani si mi-a placut Avataru’ la maxim; mai ales povestea si ideea. Efectele dupa parerea mea s-au incadrat in trendul cinematografiei si nimic mai mult, oricum e un aspect care personal putin ma intereseaza cand ma uit la un film.
    p@

  7. Mike, sa fim seriosi…poveste in Avatar??? poveste mai originala gasesti si pe Animax. In rest…Pfff! efectele, detaliile lumii in care te introduce cu totul…mirific:D

  8. Stefan sa inteleg ca tu, cu capul tau, cu teoriile tale, excluzi cele mai tari filme produse vreodata si confirmate de atatea ori prin premii. Excluzi Star Wars si tot ce tine de SF, excluzi orice efecte din orice perioada a timpului lor de productie. Alege sa faci altceva decat sa comentezi filme si evita propaganda americana (Hurt Loker) e pura propaganda americana, la fel si premierea acestui film.

  9. Teo, daca scoti din Star Wars efectele (dupa cum zicea stefan) tot ramai cu mai mult decat daca faci acelasi lucru cu avatar…

  10. stefan, sa nu exageram …si eu merg la cinema si vad si acasa. Totusi 3 filme pe sapt la cinema si inca 2 acasa sa zicem, deja in doua saptamani te duci sa cinema sa vezi din nou aceleasi filme.
    Plus ca sunt total de acord cu Teo. Un film este tot ceea ce il compune inclusiv efecte si tehnica, filmele bune nu sunt definite de faptul ca sun mindblowing sau au cine stie ce twist sau shocheaza printr-un subiect tabu.

  11. nu, nu se repeta filmele, chiar sunt multe la care nu am timp sa ma duc.
    (ca o paranteza nu locuiesc in romania, oferta este cu mult mai mare, pe langa filmele comerciale existand ff multe filme bune, mai greu de gasit pe “acasa”)

    sunt cu totul de acord ca un film include tehnica, poate nu m-am exprimat bine: problema avatar-ului este ca tehnologia e totul. dar TOTUL, restul e bun de aruncat la gunoi.

    ps1: sunt un fan inrait Star Wars

    ps2: cine inca crede ca Hurt Locker e film de propaganda… mai bine va mai uitati inca o data la film, poate va prindeti ca nu este

    ps3: pentru mine cele mai bune filme vazute in ultimul an sunt : Un prophète (frantuzesc) si Mother (corean). ar mai fi si The White Ribbon sau Shutter Island (desi cartea e cu mult mai buna). totul ramane o problema de gust, eu mi-am exprimat parerea, fiecare e liber sa aiba una diferita

  12. Vezi pana a urma ne intelegem daca dai toate detaliile, pentru ca si eu merg la cinema dar in ro, dar cu filemele care le vad si acasa ma trezesc in unele saptamani ca nu am ce sa mai vad la cinema. Intradevar si mie Profetul i-mi pare cel mai bun film al anului si chiar nu inteleg de ce nu a luat oscarul pentru ca la cel care a luat adorm de fiecare data …inca nu l-am terminat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *