bullets

11 Comments

  1. Vali, nu stiai cum sa-ti promovezi porcaria de site si te-ai gandit sa lasi un comentariu? Asa ceva… 😐

  2. rostul acestui post ar fi? daca o femeie se considera mai atragatoare impodobita in partile de jos cu ce o putem blama; mai ales daca si are un efect placut in timpul actului…..un post care nu prea isi are locul pe blogul asta 😉 P.S. No offence dude

  3. @kabout3r: tu cat de retard poti fii ? cauta pe cineva sa iti traduca clipul inainte sa dai din gura

  4. -Ok…initial ma gandeam la fel ca @kabout3r ca vor sa atraga atentia asupra ‘impodobirii’, faza cu ‘just cut out your clitoris’ m-a blocat. Chiar se fac chestii d-astea? Si de ce ar fi perfecta o femeie fara clitoris? Orgasmul clitoridian e cam optional as far as I know si nu se compara cu unul vaginal, da’ poate e doar parerea mea.
    -As mai avea o teorie, cum ca femeile fara clitoris nu se pot masturba, da’ mi se par cam tampiti barbatii care sa le priveze de acest drept.
    -Campaniile de genu’ atrag atentia asupra unor probleme de care nimeni nu prea stia ca exista [sau cel putin in Romania, ca sa nu zic Europa].

  5. Asta sper că se petrece în zone unde aborigenii mănâncă la lumina focului și dorm în peșteri nu unde există un crâmpei de civilizație.

    Jesus, nu știam de aberația asta.

  6. What the fuck is this ? Cu your clitoris? Cum de ce si unde… chiar mi-e frica sa caut pe google… mi-e frica ca as putea fi scarbit de ce gasesc…

    Ma intreb cine da banii pe asemenea reclame… nu cred ca treaba asta e asa raspandinta incat sa fie un pericol…

  7. my bad….m-am uitat din nou la clip…se pare ca nu auzisem partea cu “just cut out the clitoris”….. volume problems at the time 😉

  8. Se poarta la musulmani si nu numai. E o campanie asta.. cine n-anteles-o p’aici sa se impuste cu un pistol cu apa, in gura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *