Fantana de ciocolata


Stati! Nu schimbati canalul! 🙂  Urmeaza sa vorbim un pic despre ceva dulce si anume despre cel mai vandut produs de pe magazinul Cadouri-funny.eu , sponsor care se afla  alaturi de noi de mai bine de un an de zile. 😉

Asa cum spune si titlul, o anume fantana de ciocolata a facut furori pana acum printre clientii site-ului asa ca am sa vi-l prezint si voua (in caz ca nu i-ati dat prea mare importanta pana acum).

Fantana de ciocolata este un aparat elegant, ideal pentru petreceri, nunti, botezuri, coktailuri si tot felul de evenimente organizate! O simpla trecere a fructelor prin cascada de ciocolata  si veti putea savura din micile delicatesuri de care veti ramane mereu incantati! Fantana de ciocolata va aduce un plus de rafinament evenimentului pe care il organizati si va atrage atentia invitatilor dumneavoastra. Pe tot parcursul folosintei acestei Fantani, ciocolata isi va pastra starea fluida . Fantana de ciocolata are forma unui tort cu etaje pe care se preling valuri de ciocolata incalzita in recipientul special. Trebuie doar sa pui patratelele de ciocolata in locasul special si, in scurt timp vor incepe sa cada valurile cu care se pot inveli fructe sau alte alimente. Va fi atractia petrecerii fie ca e aniversare, serata sau nunta.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

bullets

5 Comments

  1. eu am vazut ceva mult mai mare si mai frumos 🙂 iar fructele in ciocolata sunt divine :X

  2. La pretul ala mi-as lua si eu chiar sa-mi pun in camera… pacat ca inamicul numarul 1 este praful si nici nu ma omor dupa ciocolata.

    Dar chiar merita la un asa pret, oricat ar duce pompa. Macar tinuta pentru chefuri… este totusi de efect 😉

  3. “delicatesuri”?…e normal atunci ca au avut succesuri cu fantanurile…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *