Filipine Got Talent

Emisiunea “(You) Got Talent” s-a desfasurat (sau se desfasoara) in peste 30 de tari din intreaga lume (ProTv o va derula si in Romania, in 2010). Tocmai de aceea diversitatea freak…. participantilor si kilul de talent descoperit pe metru patrat creste pe zi ce trece.

Iata ca a veniti timpul sa aruncam un ochi in Filipine, acolo unde emisiunea s-a desfasurat recent. Un singur lucru vreau sa va spun inainte de orice miscare: luati-va copiii din fata ecranului, veti asista la cea mai terifianta interpretare pe care ati vazut-o in ultima vreme. Asta pe de-o parte, pentru ca pe partea cealalta pot spune cu mana pe inima ca nu am vazut niciodata pe cineva sa imite atat de bine nechezatul unui cal. Pe bune! Tipul (?!) asta este extrem de talentat!

bullets

13 Comments

  1. vechi deja… oricum daca tot a mers mai departe in concurs, sunt curios ce va face in continuare, probabil imita dinozauri sau ceva de genul asta 😀

  2. Freak! Asta chiar sperie copiii. Ce dreacu de pot apare ciudati din astia in emisiuni de divertisment?

  3. Pe vremuri oamenii mergeau la balci sa vada ciudatii dar acum nu mai e nevoie, pot sa stea acasa si sa se uite la TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *