Costume de baie – vara 2010

Momentul sponsorului – Articol scris de Elena:

Primul gand care iti vine in minte atunci cand mai e doar o saptamana inainte de plecarea la mare: De unde imi iau costum de baie? Evident, cel de anul trecut e out of fashion, in plus, aveau si alte fete in jurul tau acelasi model, si se stie ca niciunei femei nu ii place sa fie comparata cu o alta, prin prisma unui obiect vestimentar.

Marile branduri de lenjerie au propus anul acesta costume de baie fantezie, o combinatie intre costumele pentru bazine interioare si cele pentru plaja, cu taieturi indraznete, snururi paralele sau in X pe abdomen, materiale transparente alaturate celor mate, si imprimeuri mici, de tipul bulinelor si al floricelelor.

Pentru a nu risca sa aveti acelasi costum de baie cu domnisoara de pe sezlongul de langa (dammit, ea are si umbrela), va recomand sa va luati costum de baie de la un magazin online. Daca sunteti sceptica sau chiar nu cunoasteti avantajele, aflati ca produsele comercializate aici sunt importate din Polonia (cu exceptia brandurilor autohtone,evident) si ca nu se prea gasesc prin magazine. In plus, formele si culorile propuse de polonezi anul acesta sunt incitante si veti atrage cu siguranta o multime de priviri.

sevensins.ro

bullets

3 Comments

  1. cam ciudate,parca sunt facute din material folosit pentru costumele NASA

  2. Costumele din materiale NASA sunt bestseller. :p

    Asa au impus marii retaileri,ca se poarta culorile metalice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *