Norc e 3D

Ai observat perechea de ochelari colorati din coltul din stanga sus a panoramelor NORC.ro?
Daca apesi pe ei, adica pe butonul pe care il desemneaza, poti activa efectul 3D disponibil acum pe toate panoramele stradale NORC (Bucuresti si 77 de localitati in Romania, plus alte cinci tari: Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia.)

Trebuie doar sa folosesti o pereche de ochelari cu lentile colorate(reali, nu cei din butonul de care-ti vorbim mai sus), si vei adauga un plus de perspectiva si adancime imaginii, care poate transforma panoramele stradale in imagini tridimensionale spectaculoase. Facilitatea poate fi activata in orice panorama NORC , pe www.norc.ro sau pe un site care o integreaza prin functia embed, prin apasarea butonului “efect 3D”.


Despre Norc.ro v-am mai povestit de cateva ori pe acest blog si chiar am sa va mai subliniez inca o data: il folosesc de cate ori am nevoie sa identific o anume locatie sau strada din orasul meu. Il voi sustine in continuare pentru ca oamenii din spatele lui sunt niste baieti destepti care pe langa faptul ca fac o treaba excelenta mai sunt si romani.

Astazi am descoperit o noua functionalitate: panoramele 3D. Cum functioneaza acestea? Pai aveti detalii chiar pe blogul Norc.

Mai jos aveti si o panorama din Brasov, Calea Bucuresti.

bullets

One Comment

  1. Ei…aici nu ai nimerit-o.Nu e panorama la Cal Bucuresti…ci mai degraba la 15Noiembrie.Asta e vechea intersectie Toamnei – Zizin -Calea Buc – 15 noiembrie. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *