Noul clip Lady Gaga – Alejandro

Lady Gaga a fost primul artist care a depasit 1 miliard de vizualizari cu clipurile sale pe Internet. Hit-ul “Poker Face” a strans cele mai multe vizualizari: 375 de milioane

Manafu numara azi-dimineata 1,6 milioane de vizualizari pentru noul videoclip Lady Gaga – “Alejandro”. La pranz, Marius Sescu numara peste 2 milioane. La ora asta, eu vad 3,2 milioane.

Wow?

bullets

30 Comments

  1. Iar asta ?! Speram ca macar tu sa nu o `promovezi`. Peste tot este aceasta fiinta.Ma simt intoxicata 😐

  2. Hai ma ca cel putin melodia e chiar reusita, gen vremurile bune Ace of Base.
    Despre vizualizari, comentarii si botzi: inca de aseara la cateva minute dupa ce aparuse pe YouTubeVevo deja apareau cateva comentarii pe secunda! Oricum, nu tin minte de un alt videoclip mai asteptat decat asta.
    Iar recordul pe 24 de ore era de 900.000 in martie cu Gorillaz. Pt asta abia au trecut 20, lol

  3. E cam nehotarata, Roberto, Fernando sau Alejandro? Sau are 3 nume, tipu? :)) Ca bine zice, mArS, isi aduce nitel a ‘the ’90’ si Ace of Base 🙂

  4. intrebare. chestiile alea de pe sutienul ei din ultima parte, ce ar trebui sa fie? milk sqirt machine gun? :))

  5. de ce va uitati la GUNOIUL de Lady Gaga ? e un gunoi, doar atat

  6. Din pacate, asta se cere: Superficialitate, senzational si lucruri fara esenta. Ea nu are nici o vina. e promovata in halul asta pt. ca vinde!

  7. dacă ai fi citit despre iluminaţi, masoni şi ai fi atent la detaliile din videoclipurile sau melodiile ei ai rămâne foarte şocat 😀 şi totuşi e şocant cum a fost promovată şi incă este..

  8. SUNT 5 milioane de vizualizari! (cat de … trebuie sa fii sa dai raportul la cate vizualizari sunt)

    Totusi gunoi? ca zice nea b, am eu cateva exemple de gunoaie pe care multi le adora…

    Si R4hdoo sustine ca e superficialitate, senzational si lucruri fara esente… Fiecare videoclip a lui Gaga e o semi-capodopera din punct de vedere al scenografiei. Oamenii care lucreaza sa creeze costumele ei trasnite…. ce fac ei e o arta…

    Si asta e, artisticaraia e artisticaraie, nu trebuie tot timpul inteleasa, stiti exista libertate de exprimare, in orice mod 🙂 asa ca injurati in continuare 😀 si nu uitati numarati cate vizualizari sunt din nou din ora in ora!

  9. La Gaga apreciez nonconformismul si faptul ca nu face un clip ieftin cu 2 gagici care dau din fund pe langa o masina.

    Deja trece in arta, pare-mi-se. Expresionism, gen.

    Scurt metraje asemeni lui M.J.

  10. Se stie…..in caz de invazie extraterestra…..primul lucru pe care ar trebui sa-l faca “flacaii”…..Take Lady Gaga back :))
    Tare ciudata fiinta asta….ca e greu de categorisit…femeie/barbat :))

  11. Ok, pana la Lady Gasca aveam impresia ca e ceva in neregula cu tara asta. Noo, e ceva gresit cu toata planeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *